Cursus Art of Breathing

Art of Living Nederland
14-10-2022
19:00
Under The Tree, Arnhem
Gelderland
€295,-
korting actie
healing
meditatie


Natuurlijk en moeiteloos
De kern van de Art of Breathing is de beroemde Sudarshan Kriya™ (SKY), een krachtige ademtechniek die je moeiteloos in een staat van diepe meditatie brengt.

Meer dan 60 wetenschappelijk gepubliceerde studies tonen aan dat het beoefenen van de Sudarshan Kriya tal van heilzame effecten heeft op zowel onze fysieke als mentale gezondheid.

De cursus Art of Breathing bestaat uit 3 sessies van 3 uur op 3 opeenvolgende dagen, maar daar houdt het nog niet mee op. Dagelijks zijn er gezamenlijke ademsessies via zoom. Tevens zijn er wekelijkse follow-up sessies onder leiding van onze geaccrediteerde teachers. Verder zijn onze teachers altijd beschikbaar om vragen te beantwoorden.

Het resultaat is een vredige geest, vreugde en een wakker hoofd. Gefocust en toch relaxed, klaar om heldere beslissingen te nemen. Met meer energie en bewustzijn, krijgen we de capaciteit om uitdagingen aan te gaan vanuit een gecenterd gevoel.

Krijg € 30 korting op de Art of Breathing cursus wanneer je je registreert binnen 24 uur na het volgen van een Adem Workshop.
Evenement / Agenda delen: