Ontmoeting in Verbondenheid

Cocky van Dam
26-11-2022
10:00
Hoeven vlakbij Etten-Leur
Noord-Brabant
zie event
networking
nieuwe-aarde


"Ontmoeting in Verbondenheid" vindt plaats op elke 4e Zaterdag van de maand op de prachtige locatie van Centrum-Nautilus en wordt begeleid door Cocky van Dam.

Maandelijkse verdiepings- en ontmoetingsmomenten

Eén keer per maand komen we samen in ontmoeting waar inspirerende thema’s gedeeld worden. We luisteren naar een getuigenis. Er is een korte meditatie. Verder kunt u uw ervaringen, gedachten en verlangens delen én vanuit vrije beweging meezingen en deelnemen aan een sacrale dans. Soms is er een muzikant of zijn er zangers die de viering opluisteren.

UITGANGSPUNTEN
We gaan ervan uit dat mensen verlangen naar liefde, waarachtigheid en schoonheid en willen groeien in medemenselijkheid. Er zijn vele wegen die hier naar toe begeleiden.

EEN UNIVERSELE SPIRITUALITEIT
Verschillende spirituele tradities kunnen een bron van inspiratie zijn. Wie zoekend en met een open geest op weg gaat, kan ervaren wat alle religies en levensbeschouwingen verenigt.

HET EIGEN LEVEN
Ook het eigen leven en vooral hoe u ernaar kijkt en ermee omgaat, zien we als een krachtige bron van weten en een kans om te groeien.

INSPIRERENDE ONTMOETINGEN EN FIGUREN
Een ontmoeting kan het verschil maken op onze levensweg. Het kan gaan om ontmoetingen in uw leven of om inspirerende figuren of thema’s die u bijvoorbeeld via boeken of via de media ontmoet.

De mensen die een getuigenis brengen doen dit vaak vanuit die verschillende invalshoeken. We staan open voor alles wat een mens innerlijk kan voeden.

PRAKTISCHE INFORMATIE
Elke vierde zaterdag van de maand (behalve in de kerstvakantie dan is het de 3e zaterdag) van 10.00 u. tot 14.00 u in het Spiritueel Centrum-Nautilus. De maaltijd tijdens lunch is soep en brood, vindt ook plaats in het Centrum.
Opdat deze vieringen voor iedereen toegankelijk zouden zijn, is de bijdrage vrij. We oefenen om solidair te zijn met elkaar. Wie meer heeft, kan meer geven. Wie minder heeft, kan minder geven.

Bijdrage: een eigen vrije bijdrage naar eigen inzicht en draagkracht
Wanneer: elke 4e zaterdag van de maand:
24 september 2022
22 oktober 2022
26 november 2022
17 december 2022 (ivm Kerstvakantie een week eerder)
Hoe laat: om 10.00 uur t/m 14.00 uur, incl. lunch
Waar: Centrum-Nautilus te Hoeven

Voor reserveren: https://centrum-nautilus.nl/index.php/activiteiten/reserveren-activiteiten-behandelingen. U ontvangt daarna van ons een bevestiging. De deelname is pas definitief na reservering.
Minimaal aantal deelnemers: 4
Maximaal aantal deelnemers: 10
Evenement / Agenda delen: