Dansen aan zee in de voetsporen van #Nehalennia #Domburg

Diadans Anneke Wittermans
02-07-2022
06:00
Domburg
Zeeland
€210
vroegboek korting
healing
muziek, zang en dans


Dansen in de voetsporen van Nehalennia 2 -4 juli 2022
De Wake van #Nehalennia
Nehalennia verbindt ons met de Al-tijd: zij die stille wateren in ons roert, zij die in woeste baren de weg kent, zij die onze oorspronkelijke bron aanboort, zij die ons verbindt met de kracht die van oudsher in
de delta woont. We resoneren met haar kracht, intens warmbloedig vurig en stil is. Nehalennia, leert ons de kunst van vrouw zijn, van genoegens en van vaarwel. Haar kracht borrelt in ons op en vergezel ons.
info www.beweegreden.org
of Youtube kanaal https://www.youtube.com/c/AnnekeWittermans ook specifiek over #Nehalennia

Dansen aan zee

Gun je zelf zeeën van tijd om in de dans te geraken.
Kom drie of vier dagen of een week dansen en je krijgt echt ruimte om antwoorden te vinden op essentiële levens vraagstukken.
Vroeg opstaan in de natuur, bidden met de voeten, het ijken wie ben ik en waar ben ik nu, het uitspreken van kwaliteiten en onderzoeken en ondervinden essentiële talenten, toestaan van het transformatie proces . Me onderdompelen in verfijning discipline natuur golven, en windstrelingen. De plaats waar ik mijn eigen draai kan vinden en ik mezelf opnieuw uitvinden en ondervinden kan. Meerdagen dansen is buitengewone ervaring en dat gun ik een ieder om dit mee te maken.

Diadans is dansen op een hemelsbreed podium om je kracht te bundelen.
Stap in dit proces van meerdere dagen in het ritme de ruimte en zeeën van tijd te ervaren en geef je deze ervaring die blijft !Wat dansen aan zee voor mij betekent:
‘Aan zee heb ik de draai van de dans ervaren en mijn draai gevonden.’ Wilma

‘Om 6 uur ‘s ochtends, met blote voeten, op het strand, dansen. Dat zijn 4 ingrediënten waar ik blij van word.’ Saskia

‘Het was heerlijk om mee te doen, het was een goed begin van mijn vakantie, meteen actief en wakker geschud stapte ik toch wel moe van de laatste werkweek gelijk in de golven van energie en dat heeft mijn hoofd weer wat leger gemaakt en allemaal leuke mensen ...super.... Volgende keer weer,’ Lidwien

‘Daar te staan ‘s ochtends om kwart over zes, aan de kust, het water, de lucht en de golven en daar een dans te gaan oefenen met een groepje mensen is een van de leukste dingen die ik ken.’ Peter

‘Dansen aan zee, het trekt me. Het buiten zijn, de verfijning, ordening, God ontmoeten, samenvallen, een deel zijn van een groter geheel.’ MarianneEvenement / Agenda delen: