Trance Healing – Self Healing

Nimi-centre of light
01-10-2022
11:00
Bussum
Noord-Holland
€75,00
healing
workshop


Een bezielende Trance Healing workshop!

Door middel van het ontwikkelen van je gevoeligheid en bewustzijn zul je in staat zijn om het contact met de spirituele wereld te leggen en zelf Trance healingen te geven.
Bij deze vorm van healing heb je een bezielde band met je gidsen en fungeer je als medium voor het doorgeven van healingenergie.
Je gidsen laten jouw handen naar plekken gaan waar de behandelde persoon het nodig heeft. De healings zijn zo krachtig en effectief doordat ze je aura gebruiken en niet alleen de energie die door je handen stroomt. Zo werken ze op verschillende niveaus: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel

Je leert je geest te ontspannen, blokkades los te laten en de controle van je gidsen toe te laten. Je ervaart tijdens de workshop hoe je het beste je healing kwaliteiten kunt gebruiken, door middel van het oefenen met andere cursisten. Iedereen is in staat om te gaan werkenvanuit zijn persoonlijk healing niveau.

De workshop geeft duidelijk inzicht in hoe contact healing werkt én hoe je het kunt gebruiken voor je eigen welzijn en dat van anderen.
Tijdens deze leer je de vele aspecten van Healing door middel van oefeningen en veel praktisch werken met elkaar. Tijdens de cursussen werken we zowel met stoel-healing als met de langere healings op de behandeltafel
Evenement / Agenda delen: