Manifesteren vanuit je Chakra

Dominique Struik
16-07-2022
10:00
Rotterdam
Zuid-Holland
€ 150,-
nieuwe wetenschap
workshop


Wat weet jij over de werking en betekenis van de chakra’s. Weet je bijvoorbeeld dat de chakra’s een relatie hebben met de ontwikkeling van ons leven? Zo wordt de basis van ons onderste chakra gelegd in de eerste 10 jaar van ons leven. Hoe veilig en geborgen zijn de eerste 10 jaar van jouw leven geweest? Hoe veilig was het om op te groeien en dit chakra te ontwikkelen. Wat betekenen de andere chakra’s in de ontwikkeling van jouw leven? Hier gaan we in de magische workshop verder op in.
Ook is er een verband tussen onze chakra’s, met name chakra 5 en Aartsengel Tzadkiel, en het manifesteren van ons verlangen en onze gave.
Wij worden geboren met een het ontwikkelen van een voorkeurs chakra. Wat is die van jou? Wat dat betekent leren we je graag tijdens onze workshop.
Een geleide meditatie zal die dag zeker niet ontbreken en we gaan contact maken met onze quantum zelf om zo de beste versie van ons zelf te leven. Wie wil dat nu niet?
Je gaat ook een zogenaamde 90 dagen brief schrijven aan jezelf. Hoe zit jij er over 90 dagen bij en welke stappen heb jij gezet. Na 90 dagen houden wij een zoom call om te delen wat er mocht gebeuren.

In de middag gaan we een prachtig bodyproces: eliminatie en uitroeiing van de belichaming van alle gedachten en gevoelens uit het verleden, leren en toepassen op elkaar.

De bijdrage van jou is € 150,- voor deze magische dag. De prijs is inclusief koffie, thee en diverse versnaperingen gedurende de dag. Lunch is niet inbegrepen en dient zelf meegenomen te worden.
Je krijgt een prachtig en uitgebreid manual en een certificaat voor het bodyproces zodat jij dit ook op anderen mag toepassen. De informatie en geleide mediatie wordt opgenomen en na afloop gedeeld met de jou. Je kunt het dus allemaal op je gemak nog eens terug luisteren. Hoe mooi is dat?

Margot & Dominique zijn beiden ervaren Facilitators, en even regelmatig ééndaagse classen en online calls.
Margot heeft al meer dan 30 jaar een praktijk voor coaching en healing in Rotterdam. Dominique heeft sinds enige tijd haar eigen praktijk in coaching en is al ruim 30 jaar bezig met healing en het bewustzijn.
Samen weten ze dat er heel veel meer mogelijk is en op een andere manier kan dan jij ooit had bedacht. Deze kennis willen ze graag met jou delen zodat ook jij je mooiste leven kan leven.

Opgave kan via https://www.depiramide.com/plugins/cursus/ (in de tweede stap kun je de dag selecteren)
Margot 06-54658976
Dominique 06-42817413
Evenement / Agenda delen: