HSP Cursus Loslaten

Marieke op het Strand
04-07-2022
10:00
Online
Online
€37
Uncategorized


Herken je dat? Dat je geen idee hebt hoe je kunt loslaten. Je ontdekt vaak te laat: oh, ik ben mezelf weer eens vergeten. Ik ben weer over mijn grenzen heen gegaan. Je voelt het aan alles, je had eerder moeten stoppen. Op zo'n moment is het veel lastiger om los te laten. Kan dat niet anders?
Ja zeker wel. Er zijn veel manieren om los te laten. Het is superfijn om een gereedschapskist te hebben waar je uit kunt halen wat op je dat moment nodig hebt.

Er is niet 1 manier die in alle situaties past. Er zijn allerlei manieren, er zijn allerlei mogelijkheden. Dat is het leuke van oefenen, van op ontdekkingstocht gaan. Je leert onderweg wat werkt voor jou en wat niet.

Maar nog belangrijker: je ontdekt door actief aan de slag te gaan hoe jij kunt loslaten, dat je ook minder snel vol raakt. Door oefenen met loslaten, voel je wat het effect is. Je ontdekt als het ware jouw handleiding, jouw plan van aanpak bij een (te) vol leven.

Zegt je hart JA, ik wil mijn favoriete manieren vinden van loslaten! Wil je een plan van aanpak hebben om meer los te laten. Dan ben je van harte welkom om mee te doen met de HSP Cursus Loslaten.

Hoe werkt het?
- Duur: 6 weken lang, 5 weken zelf de weekthema’s kijken en samen 1 Q&A live.
- Elke week: een filmpje over een manier van loslaten (4, 11, 18 en 25 juli en 1 augustus) met opdrachten en oefeningen.
- De 5 thema’s van loslaten zijn: lucht, adem, reinigen, aanraken en klank
- Met bijbehorende werkbladen
- Start is maandag 4 juli en einde is maandag 8 augustus (live Q&A)

Met 2 gratis extra bonussen:
- Live Q&A op maandagochtend 8 augustus (10-11 uur) voor al je vragen en het maken van jouw plan van aanpak, zodat jij makkelijk aan de slag kunt met jouw favoriete manieren van loslaten. PS. Kun je vanwege bijvoorbeeld vakantie niet op 8 augustus. Laat dat even weten, dan stuur ik je de replay. Niet zo leuk en leerzaam als live, maar zeker een goed alternatief.
- Loslaatpakketje (per post) met pakjes die horen bij de 5 thema’s van de cursus. Kun je meteen inzetten en/of gebruiken.

De kosten voor de cursus zijn slechts €37 Je krijgt hiervoor alle filmpjes van 5 weken, alle werkbladen, een live Q&A en een loslaatpakketje per post.

Kom jouw favoriete manier van loslaten, van ruimte krijgen ontdekken. Er is nog plek.

Meer weten? check: https://mariekeophetstrand.nl/cursus-loslaten/
Bestellen kan hier: https://mariekeophetstrand.nl/product/cursus-loslaten/

We starten online maandag 4 juli.
Je bent van harte welkom.
Evenement / Agenda delen: