SamenZijn avond

De weg van het Licht
05-07-2022
19:30
bij mij thuis in Best
Noord-Brabant
€10,00
meditatie
nieuwe-aarde


Op dinsdagavond 5 juli organiseer ik opnieuw bij mij thuis de verbindingsavond SamenZijn. De fijne sfeer van de vorige avonden maakt dat ik nu nog dieper wil ervaren wat wij als groep neer kunnen zetten.

Ik voel al een tijd diep van binnenuit dat ik mijzelf nog meer zichtbaar mag maken. Gewoon vanuit wie ik ben.
Vanuit mijn liefdesveld wil ik mijzelf meer en meer verbinden met gelijkgestemden die ook de innerlijke roep voelen om samen te zijn, in alle rust, zonder invulling vooraf.


Voor zo'n SamenZijn avond zie en voel ik vooral openheid, verbinding, rust en ook stilte. Voelen, aftasten wat er zich ontvouwt in alle eerlijkheid en zuiverheid.

Luisteren naar mooie meditatieve muziek, samen een prachtig voelbaar lichtveld neerzetten, delen maar misschien ook in stilte blijven, samen klank maken en voelen wat er zich aandient.

Vanuit gelijkheid en een diep verlangen naar de Nieuwe Wereld kijken of we samen een bijdrage mogen leveren aan het Grotere Geheel, aan Gaia, Moeder Aarde, vanuit de Christusenergie.

Voelen wat er nodig is, op het moment. Op de dag zelf zal zich een thema aandienen, dat deel ik dan met jullie. Misschien nodig ik je dan uit om iets persoonlijks mee te nemen, dat zal zich vanzelf ontvouwen.

Net als de vorige keer stem ik me van tevoren af en leg ik een prachtig kristalgrid in het midden, we voelen wat het in ons aanraakt.

Samen zingen we een mantra zodat we als groep heling mogen ervaren. En misschien zet ik opnieuw de grote stap om binnen het veilige groepsveld een live-channeling met Mr. Kuthumi te doen.

Kun je mijn intentie voelen? Neem dan even contact met me op.

Waar: bij mij thuis: Moseik 18 - 5682 HJ Best
Wanneer: dinsdagavond 5 juli 2022

Bijdrage € 10,00
van 19.30 - 21.30 uur


Reacties: Wat een bijzondere avond, en wat ontstond er een prachtig liefdesveld.
Tijdens de gechannelde meditatie was ik op een voor mij heel bijzondere plaats.
De sfeer was bij binnenkomst al zo bijzonder, fijn dat ik erbij kon zijn.
Alleen al het SamenZijn is zo fijn, ik kom helemaal tot rust

Evenement / Agenda delen: