Retraite Herbronnen 23 tm 26 september

Chanté Peta - Centrum voor Bewustwording
23-09-2022
19:00
Loenen
Gelderland
€497
retreat


Een heerlijk lang weekend met een groep gelijk gestemde doorbrengen in een de bossen van de Veluwe. Een energetisch bijzondere en heilzame plek waar mens en natuur dicht verbonden zijn.

Samen zakken we in de bedding waarin we mogen zijn, ont-moeten, vrijgeven en ontvangen via diverse sjamanistische rituelen en ceremoniën. Een zweethut, cacao & truffel ceremonie, trancedans en trancereis staan hierbij zeker op het programma. Verder zal het programma worden afgestemd op wat er op dat moment in de energie zich aandient.

Het weekend is voor diegene die het diepere contact met zichzelf wilt aangaan door middel van de rituelen en ceremoniën die worden gegeven. Ervaring met het sjamanisme is niet noodzakelijk.

Het weekend zou er zo uit kunnen zien (het programma wordt afgestemd op wat in de energie zich aandient en kan dus afwijken van onderstaand)

vrijdag
19.00 uur welkom, inrichten van je slaapplek, aankomen in de natuur
Openingsceremonie bij de waterval
Trancedans

Zaterdag
Stilte en medicine walk in de bossen
Sacred Cacao & Truffel reis met live muziek

Zondag
Zweethut ceremonie

Maandag
Integratie van het weekend.

Vanaf vrijdag 19.00 uur ben je welkom om aan te komen en je slaapplek in orde te maken. Je slaapt met maximaal 3 andere deelnemers in één van de comfortabele bungalows die op het terrein aanwezig zijn. De ceremoniën worden gegeven in de sfeervolle Mongoolse Yurt.

Maandag om rond 12.00 uur nemen we weer afscheid van elkaar en ga je met vernieuwde inzichten en energie weer opgeladen huiswaarts.

Het weekend is volledig verzorgt met vegetarisch of desgewenst vegan maaltijden.
Evenement / Agenda delen: