Proef de Natuur: Bosbaden en Wildplukken

Proef de Natuur
15-07-2022
19:00
Omgeving EIndhoven
Noord-Brabant
€25
meditatie
nieuwe-aarde


Ben je klaar om de overvloed van de natuur te ervaren? Wil je even tijd en aandacht voor jezelf?
Dan is de Proef de Natuur wandeling op 15 juli, waar bosbaden en het proeven van eetbare wilde planten wordt gecombineerd, iets voor jou!

Wij, Sjoerdtje Schaap en Marije van der Park, gaan graag samen met je op pad door de prachtige natuur van Riel (Eindhoven).
Een frisse wandeling waar we onze zintuigen openen en we samen de dag begroeten. Een avond waar uitnodigingen in het bos worden afgewisseld met het bewust proeven van verschillende eetbare planten.

Shinrin Yoku, ook wel Japans voor bosbaden, brengt je in direct contact met de natuur om je heen. Jij verstilt en de wereld om je heen komt tot leven. Een bad in de natuur versterkt je immuunsysteem en brengt je stresslevel omlaag.

Sjoerdtje Schaap is natuurverbinder en leert je hoe belangrijk de natuur is voor ieder mens! Door mind-walk en bosbaden kom je weer terug bij je kern. Marije van der Park (permaculturist, ontwerper, natuurverbinder en yogi) helpt je om de connectie met de natuur te herstellen. Ze ontwerpt paradijzen in de vorm van eetbare bostuinen, groene schoolpleinen en eetbare plantsoenen. Natuur in de buurt om van te genieten en te oogsten. Dat maakt ons gezonder, gelukkiger, meer verbonden en in harmonie met de natuur.

Evenement / Agenda delen: