Lezing “nut en noodzaak van emoties”

André Wierenga-Joosten, Centrum voor Bezieling
11-07-2022
19:30
Centrum voor Bezieling
Groningen
€10,-
Uncategorized


Ieder levend wezen leeft met emoties. Wij als mens zijn ons daar bewust van. We ervaren ook dat emoties soms welkom zijn en soms ook niet. Bepaalde emoties willen we zelfs het liefst onder het tafelkleed vegen, zodat we er niet (of nooit meer) mee geconfronteerd worden. Je zult begrijpen dat dat niet mogelijk. Hoe zit dat dan precies? Dat gaan we samen helder krijgen.

Vervolgens zal André je meenemen hoe emoties ontstaan én waar ze voor dienen. Hij zal uitleggen hoe jouw voelen en denken hiermee te maken hebben om verder te gaan met het fijnstoffelijk gebied. Denk daarbij aan de zgn. kundalini krachten die door jouw lichaam heen werken, maar ook de primaire driften die in ieder mens aanwezig zijn.
Tot slot zullen we stilstaan bij hoe je praktisch kunt omgaan met jouw emoties ofwel hoe ga je er volwassen mee om, zodat je jouw bewustzijn hiermee kan verruimen.

Je bent van harte welkom om erbij te zijn, zodat we gezamenlijk onze inzichten kunnen delen. Het is fijn als je je vooraf bij ons aanmeldt. Kan je er niet bij zijn, maar heb je wel interesse, dan kan je aanmelden om de geluidsopname een dag later per mail of whatsapp te ontvangen.

Voor meer informatie: andre_wierenga@hotmail.com of tel. 0597-795034 of 06-12339615.

Evenement / Agenda delen: