Kunst als medicijn

Schakel naar Welzijn
30-06-2022
19:00
Rijen (tussen Tilburg en Breda)
Noord-Brabant
€ 20
Uncategorized


Kunst als medicijn - wekelijkse groep

“Een beeld zegt meer dan 1.000 woorden…”
Beelden die datgene verwoorden waarvoor niet altijd woorden te vinden zijn…. Beelden die troosten, houvast en hoop geven of inspireren, verwonderen, blij maken….
Als HBO opgeleid Vaktherapeut Beeldend zet Marianne diverse kunstvormen in als medicijn. Zij moedigt je aan om eens wat meer met kunst te doen. Om je emoties, je levenservaringen of thema van dit moment een plekje te geven op papier, doek of in de klei of speksteen. Het gaat daarbij niet zozeer om een mooi resultaat, maar vooral om wat je bij het maken ervan ervaart en de inzichten die het je daarbij kan geven. En dat kan prachtig zijn!
Door creatief bezig te zijn activeer je je rechterhersenhelft waar de creativiteit zit. Hierdoor ontlast je de vaak met veel denken overbelaste linkerhersenhelft. Zo komt er meer rust en balans en dat is goed voor je welzijn.

In de groep "Kunst als medicijn" werk je wekelijks met creatieve opdrachten/coaching aan jouw specifieke hulpvraag of thema. Tegen een voordelig tarief kun je meedoen in een kleine groep. Je krijgt vooraf een intakegesprek en daarna wordt de begeleiding persoonlijk op jou afgestemd.
De groep "Kunst als medicijn" is elke week op donderdag van 19:00 uur tot 21:00 uur.
Bijdrage inclusief gebruik materialen € 20,-- per keer.

Op onze website vind je nog meer activiteiten die je individueel kan doen of in een groep om jouw welzijn te vergroten. Bijvoorbeeld:
Ga op wandeling of boek een sessie in de praktijk met de levensvragen-/talentcoach, werk op een creatieve manier aan jouw persoonlijke thema’s bij de vaktherapeut beeldend, volg een inspirerende workshop (creatief / bewustzijn), kies voor een avondje ontspannen met meditatie en een mooi verhaal, ga mee op een wandeling, ontmoet gelijkgestemden in de gratis ontmoetingsmiddagen.

Je bent van harte welkom!

Hartelijke groeten,

Erhard en Marianne
Evenement / Agenda delen: