Summer Bloom Fest Deinze • 6 & 7 augustus 2022 • Outdoor Spirituele Happening

Bloom
06-08-2022
13:30
Deinze
Vlaanderen
€20
korting actie
beurzen
muziek, zang en dans


🌜 6 & 7 augustus in Deinze • het eerste outdoor Summer Bloom Fest is een feit !

𝑩𝒍𝒐𝒐𝒎 en 𝑪𝒆𝒏𝒕𝒓𝒖𝒎 𝑳𝒊𝒄𝒉𝒕𝒛𝒊𝒆𝒍 hebben de handen in elkaar geslagen om het eerste 𝑺𝒖𝒎𝒎𝒆𝒓 𝑩𝒍𝒐𝒐𝒎 𝑭𝒆𝒔𝒕 te organiseren, een happening waar spiritualiteit, bewustwording, complementaire geneeswijzen,... centraal staan. Dit tweedaags zomers initiatief zal plaatsvinden op 6 𝒆𝒏 7 𝒂𝒖𝒈𝒖𝒔𝒕𝒖𝒔 2022 in 𝑫𝒆𝒊𝒏𝒛𝒆..

🌜 𝑨𝒅𝒓𝒆𝒔 & 𝒐𝒑𝒆𝒏𝒊𝒏𝒈𝒔𝒖𝒓𝒆𝒏
Bijlkenstraat 2
9850 Deinze (Nevele)
Zaterdag 6 augustus 2022: 13.30 tot 22 uur
Zondag 7 augustus 2022: 10.00 tot 18 uur

🌜 𝑳𝒊𝒏𝒆-𝒖𝒑: 𝒗𝒐𝒐𝒓 𝒋𝒐𝒏𝒈 & 𝒐𝒖𝒅
Wat kan je zoals beleven op het 𝑺𝒖𝒎𝒎𝒆𝒓 𝑩𝒍𝒐𝒐𝒎 𝑭𝒆𝒔𝒕 𝒐𝒑 𝒛𝒂𝒕𝒆𝒓𝒅𝒂𝒈 6 𝒆𝒏 𝒛𝒐𝒏𝒅𝒂𝒈 7 𝒂𝒖𝒈𝒖𝒔𝒕𝒖𝒔 2022?
𝑩𝒊𝒏𝒏𝒆𝒏𝒌𝒐𝒓𝒕 𝒗𝒆𝒓𝒔𝒄𝒉𝒊𝒋𝒏𝒕 𝒉𝒊𝒆𝒓 𝒉𝒆𝒕 𝒗𝒐𝒍𝒍𝒆𝒅𝒊𝒈𝒆 𝒑𝒓𝒐𝒈𝒓𝒂𝒎𝒎𝒂. Hierbij al een voorsmaakje:

Te midden het weidse landschap van Deinze stelt Centrum Lichtziel haar unieke locatie van maar liefst 5000 m² ter beschikking. Het is daarmee de perfecte setting voor een onvergetelijke zomer 2022.

➡️ 𝑯𝒐𝒍𝒊𝒔𝒕𝒊𝒄 𝒁𝒐𝒏𝒆 / met een oppervlakte van liefst 150 m², doet de Holistic Zone dienst als 𝒄𝒆𝒏𝒕𝒓𝒂𝒂𝒍 𝒑𝒐𝒅𝒊𝒖𝒎 en voor die activiteiten waar wat bewegingsruimte meer dan welkom is. Als bezoeker kan je deelnemen aan de 𝒈𝒓𝒂𝒕𝒊𝒔 𝒚𝒐𝒈𝒂 𝒄𝒍𝒂𝒔𝒔𝒆𝒔, 𝒈𝒓𝒐𝒆𝒑𝒔𝒎𝒆𝒅𝒊𝒕𝒂𝒕𝒊𝒆𝒔, 𝒏𝒂𝒕𝒖𝒖𝒓𝒃𝒂𝒅𝒆𝒏, 𝒌𝒓𝒖𝒊𝒅𝒆𝒏𝒘𝒐𝒓𝒌𝒔𝒉𝒐𝒑𝒔, 𝒆𝒄𝒔𝒕𝒂𝒕𝒊𝒄 𝒅𝒂𝒏𝒄𝒆, etc. Bovendien verwelkomen wij er de 𝑻𝒊𝒃𝒆𝒕𝒂𝒂𝒏𝒔𝒆 𝒎𝒐𝒏𝒏𝒊𝒌, 𝑺𝒂𝒏𝒈𝒚𝒆, die voor jouw ogen een 𝑻𝒂𝒓𝒂 𝑴𝒂𝒏𝒅𝒂𝒍𝒂 maakt en ‘s zondags het festival opent met enkele krachtige 𝒎𝒂𝒏𝒕𝒓𝒂’𝒔. Tijdens de slotceremonie op zondag geniet je als festivalbezoeker van het optreden van de groep 𝑲𝒊𝒓𝒕𝒂𝒏 𝑴𝒂𝒔𝒂𝒍𝒂. Momenteel leggen wij de laatste hand aan de rijkgevulde activiteitenkalender welke zeer binnenkort hier gepubliceerd wordt.

➡️ Daarnaast kan je je tegoed doen aan tal van leuke 𝒃𝒂𝒛𝒂𝒂𝒓𝒔, met de nieuwste 𝒏𝒆𝒘 𝒂𝒈𝒆 𝒔𝒏𝒖𝒊𝒔𝒕𝒆𝒓𝒊𝒋𝒆𝒏. Hier valt er altijd wel iets origineels te ontdekken.

➡️ In de 𝑻𝒆𝒎𝒑𝒆𝒍 kan je boeiende lezingen bijwonen door coaches van diverse strekking. Zo komen thema’s als Werken met Engelen, Tweelingzielen,... uitgebreid aan bod.

➡️ Maar wat zou een spirituele happening zijn zonder gedreven 𝒍𝒊𝒇𝒆 𝒄𝒐𝒂𝒄𝒉𝒆𝒔 en/of 𝒆𝒓𝒗𝒂𝒓𝒆𝒏 𝒂𝒔𝒕𝒓𝒐𝒍𝒐𝒈𝒆𝒏, 𝒎𝒆𝒅𝒊𝒖𝒎𝒔 𝒆𝒏 𝒌𝒂𝒂𝒓𝒕𝒍𝒆𝒈𝒈𝒆𝒓𝒔? Op de Plaza kan de bezoeker bij hen terecht voor een consult op maat.

➡️ De 𝑭𝒐𝒐𝒅 𝒁𝒐𝒏𝒆 voorziet in heerlijke mocktails/cocktails en/of gezonde hongerstillers. Er is voor elk wat wils.

➡️ Tot slot heeft de organisatie in volle zomertijd ook aan de kids gedacht. Zij worden in de 𝑲𝒊𝒅𝒔𝒄𝒐𝒓𝒏𝒆𝒓 verwend met grime en kunnen er zich vergapen op een sprankelende goochelshow.

🌜 𝑻𝒊𝒄𝒌𝒆𝒕𝒔
Koop uw tickets op www.bloom.be/spirituele-beurzen/summerbloomfest.
𝑫𝒂𝒈𝒕𝒊𝒄𝒌𝒆𝒕: €20/per persoon
𝑪𝒐𝒎𝒃𝒊𝒕𝒊𝒄𝒌𝒆𝒕 (zaterdag én zondag): €30/per persoon

🌜 Aan de deur
𝑫𝒂𝒈𝒕𝒊𝒄𝒌𝒆𝒕: €24/per persoon
𝑪𝒐𝒎𝒃𝒊𝒕𝒊𝒄𝒌𝒆𝒕 (zaterdag én zondag): €34/per persoon

🌜 𝑲𝒊𝒅𝒔 𝒕𝒐𝒕 14 𝒋𝒂𝒂𝒓: gratis
Opgelet: 𝒈𝒓𝒂𝒂𝒈 𝒋𝒆 𝒌𝒊𝒏𝒅(𝒆𝒓𝒆𝒏) 𝒂𝒂𝒏𝒎𝒆𝒍𝒅𝒆𝒏 𝒗𝒊𝒂 𝒅𝒆 𝒕𝒊𝒄𝒌𝒆𝒕𝒊𝒏𝒈 𝒉𝒊𝒆𝒓𝒃𝒐𝒗𝒆𝒏, zodat de organisatie een inschatting kan maken van het aantal verwachte kinderen.
Evenement / Agenda delen: