Klankhealing concert te Lottum (nabij Venlo)

John Kremer
24-07-2022
14:30
Huys Kaldenbroeck te Lottum (nabij Venlo)
Limburg
€ 15


Klankhealing concert op zondag, 24 juli 2022 van 14:30 uur tot 16:00 uur in Huys Kaldenbroeck te Lottum (nabij Venlo).
Entree: € 15,-- per persoon.
Van tevoren aanmelden per e-mail is noodzakelijk i.v.m. de plaatsen. Ga daarvoor naar:
https://www.klankhealingconcert.nl/contact/

Momenteel bestaat het te gebruiken instrumentarium tijdens mijn klankhealingconcert uit klankschalen, gongs, Oosterse snareninstrumenten, ocarina's en zang. De muziek/klanken die ten gehore worden gebracht tijdens zo'n concert worden intuitief geimproviseerd en een concert is dus nooit precies hetzelfde als een voorgaand concert. De klanken/muziek die ten gehore wordt gebracht en de instrumenten die gebruikt worden hebben een zeer meditatief en helend karakter. Laat jezelf meevoeren op de helende en meditatieve klanken tijdens een klankconcert.

John Kremer is vele jaren aktief geweest in de muziek en heeft in de loop van die jaren diverse muziekinstrumenten bespeeld. Eind zeventiger jaren begon hij met gitaarlessen en zingen, waarna hij halvewege de tachtiger jaren overstapte op basgitaar en dit instrument in diverse bands gespeeld heeft.
In het begin van de negentiger jaren is zijn interesse uitgegaan naar meditatie en alternatieve healingmethoden. Hij heeft vanaf dat moment diverse cursussen en opleidingen gevolgd op dit gebied (o.a. chakrahealing, acupressuur, reiki, lifecoaching en esoterische colleges).
Vanaf de helft van de negentiger jaren is hij begonnen met het geven van klankschalenconcerten en met de tijd zijn er meerdere instrumenten aan zijn live-performances toegevoegd. Hij heeft in de loop van de jaren op vele plaatsen in ons land concerten gegeven.

Namasté. Ik groet het licht in jou.
Evenement / Agenda delen: