Ontspanning hypnose.

Praktijk Ank de Groot
23-06-2022
10:00
De Zilk
Zuid-Holland
€35.00
healing
meditatie


De oplossing ligt in de verbinding tussen jouw bewustzijn en jouw krachtige onderbewustzijn.
– © Ank de Groot –

Hypnose/trance is een staat van bewustzijn, waarbij je volledig ontspant en rust ervaart terwijl je heel geconcentreerd bent.
Je kunt in verschillende staten van bewustzijn komen van een lichte tot een zeer diepe staat van hypnose. Een lichte hypnotische staat is vergelijkbaar met dat je diep verzonken in een boek leest en alles om je heen even helemaal vergeet. Je gaat op in je innerlijke wereld en vergeet alles om je heen, de tijd staat stil.

In hypnose weet je alles wat er gebeurt – het is geen slaap. Je hebt misschien je ogen gesloten, maar je kunt nog steeds horen en voelen wat er om je heen gebeurt. Je kunt voelen dat je spieren zich ontspannen en dat je ademhaling langzamer gaat. In hypnose houd je altijd zelf de controle, je zult nooit doen wat je niet wilt en je bepaalt zelf hoe diep je gaat.

Als je in een diepere staat van hypnose komt maak je contact met jouw onderbewustzijn, waar alles ligt opgeslagen wat je in je leven hebt meegemaakt, je intuïtie, emoties en gevoelens, overtuigingen, patronen, gewoontes, relaties, verslavingen, creativiteit. En in die hypnotische staat worden er aan je onderbewustzijn positieve suggesties gegeven die door jouw onderbewustzijn worden geaccepteerd en opgeslagen zodat je positief blijvend veranderd.


Op deze ochtend kan je ervaren hoe het is om in hypnose te gaan.
Tijdens de sessie zal je positieve suggesties ontvangen voor meer zelfvertrouwen, rust, positieve tijd en je lichaam en geest zullen in totale diepe ontspanning gebracht worden.
Na de sessie is er ruimte voor delen, het is een algemene sessie en dus geen vervanging van een individuele hypnose sessie.
Het zijn kleine groepjes van niet meer dan 3 personen.
Evenement / Agenda delen: