Sla jouw (engelen)vleugels uit! Een interactieve merkaba lezing!

Praktijk Zonnebloem
16-07-2022
13:00
Praktijk Zonnebloem, Geldrop
Noord-Brabant
€ 27,50
ascensie
meditatie


Sla jouw (engelen) vleugels uit! 
een interactieve Merkaba lezing
16 juli 13.00 – 17.15 uur

Wil je groeien als mens, jouw bewustzijn verruimen, meer contact met jouw kwaliteiten en die uitdragen, beter gecentreerd blijven, beter beschermd zijn tegen laagfrequente energieën, meer liefde en licht voelen, zoek je een fijne dagelijkse meditatie… dan zijn merkaba technieken misschien iets voor jou!

Als je met merkaba technieken werkt, leer je jouw potentieel als engel te activeren, je krijgt meer contact met jouw hogere bewustzijn en je kunt naar een andere kwaliteit van leven groeien. Je slaat jouw engelenvleugels uit. Hoor meer hierover in deze lezing!

Je krijgt een introductie in de Meervoudige Merkaba Technieken. Wat zijn ascentietechnieken, wat is een merkaba, waarom bestaan deze technieken eigenlijk en wat heb je eraan. Je krijgt uitleg over lichtlichamen en pranabuis en over de 13 dimensies in een schepping. Ook de heilige geometrie wordt aangestipt. Denk aan de platonische figuren, de Fibonacci reeks en de levensbloem. Het is geen technisch verhaal, maar een uitleg over de relatie met merkaba’s en onvoorwaardelijke liefde.
We doen een grondingsmeditatie, een meditatie om je hart te openen en jouw bewustzijn te verruimen.

Na een pauze gaan we door met de Aartsengel Michael Karma- en Zelfbekrachtigings-meditatie. Dit is een grondige reiniging, bevrijding en heling van jezelf. Je heelt jezelf van oude ongepaste overeenkomsten over overvloed, gezondheid en geluk. Bovendien verwijder je blokkades en implantaten. Aanhechtingen en of entiteiten worden verwijderd en tot slot ontvang je een inwijding in de dertien stralen van het Aquarius tijdperk.

Wanneer: 16 juli
Waar: Praktijk Zonnebloem, Geldrop
Tijd: 13.00 - 17.15 uur
Bijdrage: 27,50 euro incl. koffie/thee

Aanmelden bij praktijkzonnebloem@gmail.com 
Kijk voor meer informatie op mijn website.
Evenement / Agenda delen: