Zomerweek intuïtieve ontwikkeling met les in de natuur

Intuïtief Traject
20-08-2022
10:30
Nijmegen en bijzondere buitenlocaties in omgeving
Gelderland
€ 357,50
doelgroep korting
retreat


Dit is de tijd om te verbinden. Met jezelf, je verlangens, je schaduwen, de ander, je verleden, je lichaam, je familie, de aarde, je twijfels. Om te weten waar je staat, wat bij jou hoort, wat je wil behouden en waar je klaar mee bent. Dat begint met een heel groot Hallo naar wie en alles wat jij bent, naar alles dat er werkelijk toe doet in jouw leven. In deze reis naar binnen, leer je de kracht van energiewerk kennen om jouw levensenergie vrijuit te kunnen laten stromen. In plaats van het gevoel te hebben dat het leven jou leidt, werkt het leven moeiteloos voor jou. Door je intuïtieve vermogens te versterken ga je je intuïtie, een weten dat voorbij gaat aan rationele overwegingen, gebruiken als een innerlijk kompas dat jou op koers houdt en helpt om je hart te volgen.

In deze week ga je ontdekken, ontspannen en opladen. Elke dag heb je les én tijd voor jezelf, om er op uit te gaan of te relaxen.
Een eenvoudige, blijvend inspirerende toolbox
” Na elke les ga ik weer naar huis met zoveel bruikbare info die ik eigenlijk heel gemakkelijk kan toepassen. Ik hoef niet in boeken te duiken, krijg geen toets of ik het wel goed genoeg doe. Ik hoef me alleen met momenten meer bewust te zijn van wat ik voel en wat ik daarmee kan doen of laten.”

Stoppen met piekeren en bij jezelf kunnen blijven
“Zo fijn om uít mijn ratio-hoofd en naar mijn innerlijke gevoel en weten te kunnen gaan! Daar hoef ik niet op de omgeving te letten, mijn woorden af te wegen of naar de mening van anderen te luisteren.”

• energie leren waarnemen om onderscheid te leren maken tussen je eigen energie en die van de ander om baas te worden in eigen aura
• helder communiceren met jezelf om te regisseur zijn in je dagelijks leven van de balans tussen denken, voelen en weten
• energie richting en kleur leren geven om te kunnen focussen op je wilt in jouw leven en flow realiseren
• afstemmen op je lichaam en je échte gevoelens om te ontdekken wie je in wezen bent en wat je echt wilt
• zicht krijgen op oude overlevingsstrategieën om je verleden op te ruimen
• ruimte creëren voor een nieuwe beleving van de werkelijkheid


10:30 – 16:30 | zaterdag 20 augustus
10:30 – 16:30 | zondag 21 augustus
19:30 – 22:00 | dinsdag 23 augustus
19:30 – 22:00 | woensdag 24 augustus
19:30 – 22:00 | donderdag 25 augustus
10:30 – 16:30 | zaterdag 27 augustus
10:30 – 16:30 | zondag 28 augustus

Bewustwording schept ruimte
“Doordat ik nu weet hoe ik onderscheid kan maken tussen de energie van mezelf en die van de ander ervaar ik minder frustratie. Vooral in contact met anderen. Ik had echt een aantal vriendinnen waarvan ik twijfelde of ik de vriendschap nog zag zitten. Soms kwam ik namelijk stik chagrijnig thuis door wat ik als zwaarte zou omschrijven. Nu ik mijn eigen energie beter herken, me bewust ben van het effect van de energie van anderen op mij en weet hoe ik daarmee om kan gaan voel ik veel meer acceptatie voor de ander.”Ontspannen leren
“Ik ben zo op mijn plek bij de opleiding, ik ga met heel veel plezier en nieuwsgierigheid naar elke les!”

Wat je eigenlijk eerder in je leven had willen hebben
“Bijna een openbaring want door deze stap te nemen is mijn dagelijks leven een stuk makkelijker en rustiger geworden. Wonderlijk brengt elke les weer een actueel aandachtspunt waar ik soms ook gewoon worstel. “Gevoelige” plekken dienden zich aan, dat was niet altijd plezierig maar de cursus heeft me meer gebracht dan gehoopt en verwacht. Zeer waardevolle tools, eenvoudig toepasbaar en prettig.!”
Evenement / Agenda delen: