Activatie + meditatie: Embodying wholeness through inner union

Ilona de Groot
07-06-2022
20:00
Online
Online
€22
healing
nieuwe-aarde


Op dit moment ervaren veel van ons de diepere lagen van ons oer-trauma: de ‘afscheidings-wond’. We zijn eigenlijk allemaal vergeten waar we vandaan komen en wie we zijn, waardoor we onbewust voelen dat we het contact met de Bron en onze ziel kwijt zijn, ofwel verlaten zijn.

Dit gaat gepaard met een onderliggend gevoel van eenzaamheid, maar ook vooral een gevoel dat je het niet waard bent. Vaak ervaar je dit niet eens bewust, omdat er zoveel laagjes van beschermingsmechanismen overheen zijn gebouwd.
Er kunnen angsten zijn om je ware zelf écht te laten zien aan de wereld, om afgewezen te worden, veroordeeld te worden, maar ook de angst om niet goed of zuiver genoeg te zijn.

Diep vanbinnen mis je je échte thuis. Je mist de diepe connectie met je eigen ziel/hoger zelf.

Je verlangt naar dat gevoel van vrede en compleetheid in jezelf. Vaak vertaalt dit zich naar het zoeken van erkenning, liefde en validatie in de buitenwereld (denk bijvoorbeeld aan relaties, je status, prestaties, bezittingen). Onbewust probeer je zo het gevoel van leegte en gemis in jezelf op te vullen en die heelheid weer te vinden.

Tijdens deze activatie nemen we je mee op een innerlijke reis om jezelf weer te gaan zien. Om de waarde die altijd al in jou lag weer te ontmoeten én te omarmen. We laten je ervaren dat je heelheid altijd in jezelf kunt vinden, waardoor je het niet meer buiten jezelf hoeft te zoeken.

Deze journey is een combinatie van een begeleide meditatie en activatie. Wij creëren een veilige container waarbinnen jij deze activatie en heling van jouw éigen ziel/hoger zelf ontvangt.

Nadat je deze individuele activatie hebt ontvangen, laten we deze energie samen doorstromen naar het collectief en de aarde.

~ We are returning Home. We are returning to Wholeness. We are remembering our Magic. ~

Omdat jij het waard bent.

Meer info & aanmelden via deze link: https://infinitegold.systeme.io/activatie
Evenement / Agenda delen: