The HALO Experience LIVE (met handpan)

Eyra Moon en Mathieu Iking
26-06-2022
15:00
Centrum Viadaan, s'Gravendeel
Zuid-Holland
€55
healing
muziek, zang en dans


The HALO Experience gaat on Tour en is LIVE bij te wonen van 22-29 juni op diverse locaties in het land.

Deze unieke, tranformerende helende reis bestaat uit 2 sessies met o.a. een geleide meditatie, Source Healing, Sound Healing en Subconscious Mind Clearing.

Tijdens de eerste sessie faciliteert Mathieu Source Healing dat op lichaam en energie niveau werkt en de deur opent voor de helende frequenties om binnen te komen. Tijdens deze sessie geeft Eyra Sound healing met haar stem en de helende vibraties van de Chaya handpan.

Tijdens de tweede sessie verzorgt Eyra een geleide meditatie dat veel meer is dan dat. Tijdens deze frequentie booster ga je op reis door prachtige landschappen en energievelden. Terwijl Eyra zich afstemt op de groepsenergie tuned ze in om te zien welke overtuigingen en blokkades opgeruimd willen worden en wordt de waarheid op diep niveau geïntrigeerd. Ook maken we contact met het Quantum veld.

Ondertussen faciliteert Mathieu Source Healing dat meer op zielsniveau en Quantum niveau werkt. De combinatie van beiden methoden maakt dat de transformatie op vele lagen voelbaar is. Ons lichaam, geest en ziel kunnen zich verjongd voelen, omdat lagere frequenties uit onze cellen en energieveld transmuteren en hogere vibraties binnenbrengen. Hierdoor verhoog je je trillingsfrequentie en maak je als het ware een Quantum leap. In deze nieuwe timeline bevinden zich andere mensen, banen en situaties die nog beter aansluiten bij jouw blauwdruk en dus zal je meer flow ervaren en plezier beleven. Daarnaast is in groepsverband je trillingsfrequentie verhogen enorm krachtig en werkt ook door op je kinderen en de rest van de wereld.

woensdag 22 juni 19:30u Zero Point, Breda
donderdag 23 Juni 19:30u Gulden Hart, Arnhem
vrijdag 24 juni 14:00u Oohm Vogelenzang (al volgeboekt)
vrijdag 24 juni 19:30u Heart House, Bussum
zaterdag 25 juni 17:30u De Meditatietuin, Amsterdam
zondag 26 juni 15:00u Centrum ViaDaan, s'Gravendeel
maandag 27 juni Centrum de Linde in Bilthoven

We zijn op deze locaties ook beschikbaar voor prive sessies Source Healing, Subconscious Mind Clearing en Intuitie Training. Daarnaast bieden we met The Personal Reconnection en The Wheel of Truth krachtige, life changing tools. Check het programma op onze website!

We hebben heel veel zin jullie weer of voor het eerst te zien!
Liefs Eyra en Mathieu Iking
Evenement / Agenda delen: