Tempel Kristal Initiatie Pad

Bewust Zijn Centrum Apofyliet
20-06-2022
00:00
op afstand
Friesland
€ 155,-
ascensie
nieuwe-aarde


Uniek 10-daags Tempel Kristal Initiatie Pad
Een Tempel Kristal Initiatie Pad, maar dan net even anders!


Van 20 tot en met 29 juni 2022, mag ik weer een bijzonder meerdaags initiatiepad aanbieden die voor jou en jouw kristal een bijzonder krachtige transformatie zal komen brengen.

In deze 10-daagse zit ook het krachtige Zonnewende Portaal van 21 juni 2022 besloten. Evenals het derde 6-6- Portaal (24 juni 2022).

Het Tempel Kristal Inwijdings Pad is een inwijdingspad op afstand, waarbij jouw kristal de krachtige en bijzondere lichtcoderingen en energieen voor je opslaat, zodat jij daar blijvend mee kan werken en het kristal deze extra aanvullingen gaat uitstralen voor jouw groei.
Je kristal doorloopt dus deze 10-daagse initiaties, maar jij ook! Op afstand kun je je dagelijks even bewust met jouw kristal verbinden, zodat je 'het lijntje open houdt' tussen jou en je kristal. En waardoor jij ook de nodige beweging, energie en initiaties zult ontvangen. Indirect via het kristal.

10 Dagen lang elke dag een upgrade in bewustzijn en naderhand ene uitgebreid verslag met daarin belicht wat er allemaal is aangeraakt, toegevoegd en in beweging is gezet.
Meer informatie vind je hier: https://apofyliet.nl/activiteit/10-daags-tempel-kristal-initiatie-pad-op-afstand/
Evenement / Agenda delen: