Afstand activatie het 6-6-6 Portaal

Bewust Zijn Centrum Apofyliet
06-06-2022
20:30
op afstand
Friesland
€ 33,33
ascensie


Afstand activatie het 6-6-6 Portaal


Deze afstand activatie en transmissie zal gericht zijn op de energie van het 6-6-6 Portaal welke gaat over de materie en daarbinnen jouw fysieke manifestatie op aarde.

De 6-6-6 codering is vanuit religieus oogpunt nogal vertroebeld, verdraaid en verzwaard. Tijdens deze afstand activatie(s) zullen we deze verdraaide realiteit weer terug gaan draaien binnen ons Zelf, zodat we met een heldere/ bewuste blik kunnen gaan ervaren en waarnemen waar de 666 codering werkelijk voor staat.

Thematieken die mogelijk belicht en dieper ervaren kunnen worden zijn o.a. : de kracht van Belichaming van bewustzijn, het derde oog (zesde chakra), angst en/of weerstand voor materie/ het op aarde zijn, dieper zicht krijgen op de functie van de materie, creatieprocessen, en meer van dergelijke onderwerpen gerelateerd aan de 6-6-6 codering. Vanuit de energie van het moment en de aanwezige deelnemers za er tijdens deze afstand activatie de meest aansluitende en belangrijkste informatie en energie gaan vrijkomen, die ieders proces (bewust en onbewust) zal dienen ter bevordering van verdere groei en bewustwording.

Deze thema’s zullen aan de orde komen in de 3 afstand activaties van juni 2022. Die elk plaats vinden tijdens een 6-6-6 Portaal, te weten op 6 juni, 15 juni en 24 juni. En alhoewel elke activatie en transmissie op zichzelf staat, los van elkaar te volgen is, zullen deze 3 op een rij wel een lijn gaan vormen die steeds meer bewustzijn brengt over de achterliggende energie van de 666 codering. E wat deze voor jouw bewustzijn kan betekenen, binnen je bewustwordingsprocessen.


De activatie vindt plaats van 20.30-21.12 uur (Vaak met uitloop).
En de investering in je Zelf bedraagt € 33,33 incl. BTW en uitgebreid verslag.
Je ontvangt het verslag nog dezelfde avond of de volgende ochtend!


Voor aanmeldingen kun je me bereiken via info@praktijk-apofyliet.nl
Evenement / Agenda delen: