2-daagse Workshop ‘Womb of Creation’

Cocky van Dam
18-09-2022
10:00
Hoeven vlakbij Etten-Leur
Noord-Brabant
€ 190,=
workshop


Zondag 18 en 25 september 2022

Deze twee dagen gaan we volledig aandacht geven aan de Baarmoeder der Schepping. The Elders leefden volgens een vrouwelijke kosmologie van de schepping, waar alles werd geboren en opgelost door een heilige universele baarmoeder. In ieder van ons, vrouw of man, ligt een holografische blauwdruk van deze Baarmoeder van de Schepping, die ons verbindt met het Web of Life. Door uw spirituele baarmoeder te wekken, het heilige der heiligen in de tempel van uw lichaam, kunt u uzelf opnieuw verbinden met de transformerende energie van baarmoederbewustzijn en uw heilige krachten van schepping en liefde terugwinnen. Ieder van ons heeft een holografische blauwdruk van de Baarmoeder der Schepping. We noemen dit onze spirituele baarmoeder.
De Baarmoeder

De baarmoeder heeft 13 menstruaties per jaar en ovuleert op de 13e dag. Dus het leven wordt gecreëerd binnen het 13 portaal. Al duizenden jaren in vele culturen hebben priesteressen van de heilige roos in cirkels van 12 gezeten, waarbij de 13e de leraar gids was. Deze kennis was bekend bij *Sophia, de priesteressen van Avalon, Maria Magdalena en vele andere vrouwen. De baarmoeder is als de heilige roos. Elke vrouw heeft deze heilige roos.
Al vele eeuwen wordt deze goddelijke vrouwelijke energie als hekserij, ketterij en kwaad bestempeld, maar 13 is een krachtnummer. 13 is de creatie van het leven zelf, het is het getal van de baarmoeder, maar werd als een teken van de duivel en als ongeluksgetal neergezet. Haat voor het vrouwelijke nam in de loop der eeuwen in extreme proporties toe en vele vrouwen werden vermoord, gemarteld en zelfs verbrand op de brandstapel.

Nu in deze kanteltijd is veel vrouwelijke energie zich aan het herstellen en openen. Het krachtige oude pad van de Baarmoedermysteries is aan het ontwaken. Hierdoor helpen we onze wereld weer terug te brengen in harmonie met de spiraliserende, ongetemde creatieve stromen en cyclische ritmes van de kosmos.

Wat deze dagen aan de orde zal gaan komen:
De heilige universele baarmoeder energie binnenin uzelf ervaren
Oefeningen om uw spirituele baarmoeder te laten ontwaken
De heilige magie van schepping en manifestatie van de baarmoeder her-activeren
Het her-activeren van de 13
Hoe brengt u haar kracht in uzelf terug?
De kracht van de heilige roos opnieuw tot bloei laten komen
Het eren van uw baarmoeder (of u nu uw baarmoeder hebt laten verwijderen of niet, alle vrouwen hebben baarmoederruimtes)
We eren onze maan cycli en vieren dit (ook al bent u in de overgang of heeft u de overgang al achter u)
Het versterken van al deze heilige krachten

Over de kracht van 13 is ook een mooi blog verhaal geschreven. Meer info: https://centrum-nautilus.nl/blog/reistips/29-vrijdag-de-13e
Evenement / Agenda delen: