Black Madonna en het ChristusBewustZijn

Cocky van Dam
19-06-2022
10:00
Hoeven vlakbij Etten-Leur
Noord-Brabant
€ 95,=
workshop


Workshop Black Madonna en het ChristusBewustZijn

Bovenstaande zijn twee goddelijke essenties, twee belangrijke liefdesvormen voor het hart. Deze twee liefdesvormen worden in deze workshop sterker geactiveerd en tot innerlijk ontwaken gebracht: de Black Madonna staat voor de transformatiekracht van het goddelijk vrouwelijke en het Christus BewustZijn, staat voor het goddelijk Licht van de onvoorwaardelijke liefde.

Door het innerlijk ontwaken en het intergeren van deze twee grote energievormen of Wezens gaan uw (zelf)helende vermogens en uw spirituele mogelijkheden toenemen. Hierdoor zult uw Lichttrilling gaan verhogen.

Het versterken van de Black Madonna energie brengt ons bij een verborgen, mysterieus aspect van de Grote Moeder Godin. De Black Madonna is als een 'Holy Womb', de heilige baarmoeder van de Moeder die met al haar liefde en overgave alle pijn in zich opneemt. De energie van de Black Madonna brengt heling en troost. Ze leidt ons liefdevol naar de hindernissen en pijnen van ons hart. Deze harte pijnen die ons vaak rollen laten spelen en beslissingen laten nemen om te voldoen aan wat van ons verwacht wordt (de maatschappij, opvoeding, tradities, maar ook andere invloeden van buiten af). Hierdoor gaan we vaak voorbij aan onze authenticiteit en innerlijke waarheid. De Black Madonna brengt ons naar het durven erkennen, doorvoelen, helen en transformeren van ons hart en onze schaduwzijden.

De liefde volle energie van de Black Madonna begeleidt u naar het hart van de Christus energie. Hierdoor ontstaat ruimte in het hart en ervaart u een diepe verstilling. Vanuit die stilte ontwaakt het Christushart in onszelf.

De aanraking van het Christuslicht opent de onvoorwaardelijke liefde en het Christus BewustZijn in ons zelf. De versmelting van de Black Madonna en het Christus BewustZijn brengt Eenheid tussen God-In (god/godin) in onszelf, tussen het goddelijk vrouwelijke en het goddelijk mannelijke.

Deze mystieke ervaring van Eenheid en Goddelijke Vreugde zet, in u, deuren en ramen open. Waardoor vreugde en genieten werkelijke kunnen gaan stromen.
Meer info: zie website
Evenement / Agenda delen: