Energetische verdieping: Nieuwetijdsheler 5D module 3: onze multi-dimensionaliteit (2 dgn)

Integrale Coaching en Inspiratie Willy van Berkel
02-11-2022
09:30
Integrale Coaching & Inspiratie Willy van Berkel
Noord-Brabant
€ 275
ascensie
nieuwe-aarde


Voor alle energetisch therapeuten: voor de energetische verdieping naar onze nieuwe aarde in 5D toe.
Voor therapeuten die gebruik maken van systemische modules, ankerpunten, healers & readers, aura- en chakrahealers, NEI-therapeuten, NLP-ers, etc.

Dag 5 (2 of 25 november): De herinnering van onze multi-dimensionaliteit. De doorgang via ons hart naar de hogere chakra’s en dimensies heeft tot gevolg dat we steeds meer toegang gaan krijgen tot de wijsheid die in onze hogere chakra’s en dimensies leeft. We gaan er steeds meer achter komen dat wij in elke dimensie aanwezig zijn, met een deel van wie wij ZIJN. Met als bedoeling om in de 3e dimensie via ons lichaam tot uitdrukking te komen, als Mens zijnde.

Deze dag gaan we in op de werelden die bij de hogere chakra’s en dimensies horen en met welke energetische modules/instrumenten je ze kunt integreren in jouw fysieke lichaam. Met als doel Eén te worden in jezelf.
- Modules dimensies
- Loslaten ego-bewustzijn
- Integratie mannelijk en vrouwelijk

Dag 6 (16 november of 9 december): Integratie en her-innering van jij als Nieuwetijdsheler. In feite is het zo dat we allemaal een uniek energetisch lichaam hebben, waarin onze specifieke unieke talenten en krachten opgeslagen zijn. Deze ‘codes’ bepalen ook hoe en wat jij heelt. Je gaat ervaren dat je met jouw eigen unieke talenten alleen nog maar aanwezig hoeft te zijn bij een cliënt om al een heling uit te nodigen plaats te laten vinden. Je gaat kennis maken met dit veld van Energie en hoe je ermee kunt werken.

Jouw eigen manier van heling is namelijk uniek: er is geen tweede van wie jij bent. We zullen in deze komende tijden ook steeds meer onze gaven en instrumenten uit vorige levens her-inneren: in dit leven mogen we daar weer gebruik van gaan maken. Je ontvangt modules en affirmaties die dit proces begeleiden. Tenslotte sluiten we af met een initiatie van onze eigen Regenboogbrug.
- Verdiepingsprotocol dimensies
- Modules dimensies
Evenement / Agenda delen: