Energetische verdieping: Nieuwetijdsheler 5D mod.2: ons nieuwe energetisch lichaam (2 dgn)

Integrale Coaching en Inspiratie Willy van Berkel
05-10-2022
09:30
Integrale Coaching & Inspiratie Willy van Berkel
Noord-Brabant
€ 275
ascensie
nieuwe-aarde


Voor alle energetisch therapeuten: voor de energetische verdieping naar onze nieuwe aarde in 5D toe.
Voor therapeuten die gebruik maken van systemische modules, ankerpunten, healers & readers, aura- en chakrahealers, NEI-therapeuten, NLP-ers, etc.

Dag 3 (5 of 28 oktober): Ons nieuwe energetisch systeem. Ons eigen aura- en chakrasysteem wordt steeds meer aangepast aan het leven in Eenheid en Eenheidsbewustzijn. Eind 2020 hebben we een nieuw chakra- en aurasysteem gekregen met 17 actieve aardse, fysieke en kosmische chakra’s. In de zomer van 2021 is ons energetisch bewustzijn nóg verder vergroot en is er balans gekomen tussen het mannelijke en het vrouwelijke. Eind 2021 hebben we een kristallijn energielichaam gekregen, enzovoort.

Energetisch houdt dit allerlei lichamelijke veranderingen in. Als heler en therapeut betekent dit dat we steeds makkelijker met energie kunnen werken en kunnen helen, makkelijker bij onszelf kunnen blijven en makkelijker tot de kern van een probleem kunnen komen.

Emotioneel, fysiek en mentaal betekent dit ook dat er (specifieke) klachten kunnen voordoen. We mogen namelijk onszelf steeds meer opschonen, waanneer we een stap willen groeien in bewustzijn.

We bespreken de 17 chakra’s, met welke dimensies ze verbonden zijn en welke energetische instrumenten per chakra ingezet kunnen worden om ze in balans te brengen. Hierbij gaan we met name in op het innerlijk kind en het loslaten van dualiteit en ego.
- Verdiepingsprotocol chakra’s (incl. energetische instrumenten per chakra)
- Energetische modules chakra’s
- Overige energetische modules (helemaal in je lichaam/cellen/flow of life/etc. komen)

Dag 4 (19 oktober of 11 november): De centrale plek van ons hart en de helingskracht van onze stem. Ons hart is het centrum van ons eigen lichaam en van ons universum. Ons hart is de basis van ons nieuwe bewustZIJN en onze Eenheidssamenleving in het Aquariustijdperk. Via ons hart worden we ook geboren als Kosmisch Aarde-mens.

Zodra we een bepaalde mate van opschoning van onze lagere chakra’s hebben doorgemaakt kunnen we via ons hart contact maken met onze hogere chakra’s. Op dat moment krijgen we ook steeds meer de beschikking over de kracht en zacht van onze stem (en de kwaliteiten van onze hogere chakra’s). We gaan via affirmaties en energiewerk ervaren hoe we deze in kunnen zetten in ons onze heling.
- Modules hartchakra (de Hemel en Aarde in jouw Hart, hartsverlangen)
- Eren, bedanken en vergeven
- Balanceren mannelijke en vrouwelijke in Eenheid
- Overige modules (heartbreath, onderzoeken blokkades hart, In het NU zijn).
Evenement / Agenda delen: