Liefde, licht en compassie als Levenkunst module 2: Ons nieuwe energetisch lichaam (2 dgn)

Integrale Coaching en Inspiratie Willy van Berkel
06-03-2024
09:30
Integrale Coaching & Inspiratie Willy van Berkel
Noord-Brabant
€ 299
ascensie
nieuwe-aarde


Voor iedereen die praktische handvatten kan gebruiken in het leven in liefde, licht en compassie in de Nieuwe Aarde in het Eenheidsbewustzijn.
Voor therapeuten die gebruik maken van systemische modules, ankerpunten, healers en readers, aura- en chakrahealers, NEI-therapeuten, NLP-ers, etc, zijn er modules en protocollen aanwezig.

Dag 3 (6 maart 2024): Ons eigen aura- en chakrasysteem wordt steeds meer aangepast aan het leven in Eenheid en EenheidsbewustZIJN. Elk jaar ontvangen we een upgrade, waardoor we ons bewustzijn steeds meer vergroot kan worden en we steeds meer een kosmisch aardemens zijn.

Energetisch houdt dit allerlei lichamelijke veranderingen in. Als heler en therapeut betekent dit dat we steeds makkelijker met energie kunnen werken en kunnen helen, makkelijker bij onszelf kunnen blijven en makkelijker tot de kern van een probleem kunnen komen.

Emotioneel, fysiek en mentaal betekent dit ook dat er (specifieke) klachten kunnen voordoen. We mogen namelijk onszelf steeds meer opschonen, waanneer we een stap willen groeien in bewustzijn.

We bespreken de 17 chakra’s, met welke dimensies ze verbonden zijn en welke energetische instrumenten per chakra ingezet kunnen worden om ze in balans te brengen. Hierbij gaan we met name in op het innerlijk kind en het loslaten van dualiteit en ego.
- Verdiepingsprotocol chakra’s (incl. energetische instrumenten per chakra)
- Energetische modules chakra’s
- Overige energetische modules (helemaal in je lichaam/cellen/flow of life/etc. komen)

Dag 4 (20 maart 2024): De centrale plek van ons hart en de helingskracht van onze stem. Ons hart is het centrum van ons eigen lichaam en van ons universum. Ons hart is de basis van ons nieuwe bewustzijn en onze Eenheidssamenleving in het Aquariustijdperk. Via ons hart worden we ook geboren als Kosmisch Aarde-mens.

Zodra we een bepaalde mate van opschoning van onze lagere chakra’s hebben doorgemaakt kunnen we via ons hart contact maken met onze hogere chakra’s. Op dat moment krijgen we ook steeds meer de beschikking over de kracht en zacht van onze stem (en de kwaliteiten van onze hogere chakra’s). We gaan via affirmaties en energiewerk ervaren hoe we deze in kunnen zetten in ons onze heling.
- Modules hartchakra (de Hemel en Aarde in jouw Hart, hartsverlangen)
- Eren, bedanken en vergeven
- Balanceren mannelijke en vrouwelijke in Eenheid
- Overige modules (heartbreath, onderzoeken blokkades hart, In het NU zijn).
Evenement / Agenda delen: