2 daagse training – het Wiel als Levenskompas

CIrkeL - Centrum voor Intuïtief Leiderschap
15-07-2022
10:30
De Witte Schuit Groningen
Groningen
€ 242


Volgens de overlevering is het Wiel een cirkel – en heel. Het symbool van het Wiel komt in veel culturen voor. Steencirkels bijvoorbeeld, gemaakt door mensenhanden in een ver verleden, zijn gevonden op verschillende plekken in Europa en in Amerika (Medicijnwielen ). Het Wiel is een metafoor voor de schepping met daaromheen het Universele Bewustzijn, de kringloop van het leven waarin alles met elkaar is verbonden. Zo ben jij geboren in jouw Wiel, jouw levenskrachtveld en met de velden daaromheen, zoals die van je voorouders.

Het (Medicijn-)wiel is praktisch te gebruiken als kompas om richting te geven aan je bestaan en je zielsbestemming te onderzoeken. ‘Medicijn’ staat voor de levenskracht, die in iedereen aanwezig is. Met hulp van het Wiel verkrijg je inzicht in waar je staat en ontdek je hoe je je krachten en kwaliteiten kunt inzetten. De vier windrichtingen Oost, West, Zuid en Noord vormen daarbij de basis.

In deze bijeenkomst werken we met een tastbaar Wiel om je kennis te laten maken met de kwaliteiten van de richtingen en hoe je het Wiel kunt inzetten in je dagelijks leven. Je krijgt inzicht in hoe je krachten verdeeld zijn (waar liggen je grootste kwaliteiten en waar kom je tekort) en welke bewegingen er nodig zijn om meer in evenwicht te komen.

We combineren in onze cursus het veld van het Wiel met de velden van Systemische Opstellingen. We nodigen je daarbij uit tot verbinding met jezelf en ook met een ander. Door je bijvoorbeeld te verbinden met een specifieke windrichting kun je een kanaal vormen voor jezelf of voor de ander, die een antwoord zoekt. Zo ontstaan er extra hulpbronnen om onderzoek en ontwikkeling op je levenspad te ondersteunen.

Data; vrijdag 15 en zaterdag 16 juli, van 10.30 - 16.30 uur.
Locatie: Studio 1 in de Witte Schuit, Timpweg 3, 9731 AK Groningen
Opgave/info: info@mariekemoskmassage.nl of laylaradjab@gmail.com

Begeleiding: Marieke Mosk (systemisch counselor en energetisch therapeute) en Layla Radjab (sjamanistisch coach en klankhealer)
Evenement / Agenda delen: