Lessen uit vorige levens

Sisters Remedies
23-08-2022
19:00
Zaandam
Noord-Holland
€55
workshop


Een herkenning hebben in een bepaalde situatie van iets waar je geen verklaring voor hebt, déjà vu’s: geuren, klanken, een persoon die je voor het eerst ontmoet en van wie je weet ‘ik ken jou’. Ze kunnen komen uit een ander leven, uit een andere tijd.
Het kan gebeuren dat je in een moeilijke situatie terecht komt waarbij je meteen weet/voelt van binnenuit hoe je moet handelen om het op te lossen of om eruit te komen. Je blijkt over een vermogen te beschikken dat nieuw voor je is en wat je absoluut niet in dit leven hebt verworven.
Het is anders, als iets in een vorig leven niet goed is verwerkt. Ook al zijn we ons er niet van bewust, het leeft voort als een trauma in ons onderbewuste. Trauma’s zijn geladen met emoties. Als zo een trauma wordt geactiveerd in dit leven, gaat de lading ervan een rol spelen. Hier kun je zodanig hinder van ondervinden, dat het je leven beïnvloedt. Is dit dan alleen maar hinderlijk? Dat hoeft niet, want als dit gebeurt, geeft het tevens de mogelijkheid om je bewustzijn te verruimen. Wat in een eerder geleefd leven niet is doorgewerkt en begrepen, daar kan in dit leven aan gewerkt worden. Het kan daardoor alsnog verwerkt en getransformeerd worden.
Evenement / Agenda delen: