workshop Dieren met betekenis: Ontmoet je chakradier(en).

Mirros
03-07-2022
13:30
Poortugaal, onder Rotterdam
Zuid-Holland
€30
doelgroep korting
workshop


Workshop Dieren met betekenis

Totemdier, krachtdier, hulpdier, innerlijke dier, huisdier ... gids, beschermer, wijze, vriend, waarschuwer, spiritueel begeleider ... deze workshop gaat over dieren die voor ons een speciale betekenis hebben, die ons persoonlijk iets te zeggen hebben.
Al heel lang gebruiken mensen uitdrukkingen met dieren, terwijl zij eigenlijk over zichzelf spreken. Wie is er zo sluw als een vos, zo sterk als een beer of zo bang als een wezel? We vergelijken mensen met dieren om bepaalde kwaliteiten of eigenschappen aan te geven. Ook in sprookjes en andere verhalen zien we dat dieren een grote rol spelen. De dieren krijgen menselijke karaktertrekken en vertellen ons iets over de mens.

We kunnen ze op verschillende manieren ervaren: in de natuur, in je huis, in films, dromen, tijdschriften, in je verbeelding etc.. We kunnen ze zien als stemmetjes van onszelf, die we verbeelden in de gedaante van een dier, en met wie we kunnen communiceren. Dit levert vaak verrassende inzichten op, die we met ons normale verstand niet zo duidelijk hadden kunnen bedenken! Zoals Einstein het zei: "Logica brengt ons van A naar B, verbeelding brengt ons overal".

De kunst is uit te vinden welke dieren voor onszelf van betekenis zijn, en wat die betekenis dan is.
Door middel van diverse technieken ontdekken we welke dieren belangrijk voor ons zijn. We gaan 'in gesprek' met het dier en luisteren naar de betekenisvolle boodschappen.

In de basisworkshop (zonder thema) gebruiken we onder andere een visualisatie die ons leidt langs de chakra's, de energiewielen in ons lichaam. Elke chakra staat voor een bepaalde energie. Het dier dat we zien verbeeldt deze energie.
Ook de manier waarop we het dier zien geeft weer hoe het ervoor staat met onze energie: is het dier fit en gezond, of is het gekooid of gewond?

Bij het verlaten van deze workshop heb je kennisgemaakt met minimaal één betekenisvol dier.
Het kan het dier zijn dat je kracht geeft, of juist wijsheid, vriendschap of creativiteit.
Dit dier kan je helpen bij de vragen die het leven aan je stelt.

Doelgroepkorting is voor mensen met alleen een bijstandsuitkering. De prijs is dan 20 euro.
De workshop duurt van 13:30 - 16:30 uur

Heb je vragen of wil je je aanmelden? Mail me op info@mirros.nl of bel naar 06 26846373

Zie voor de agenda:
https://www.mirros.nl/agenda.html
Evenement / Agenda delen: