proeverij Ontmoet je krachtdier!

Mirros
24-06-2022
18:15
De IJsbaan, Poortugaal
Zuid-Holland
€0
gratis
healing
workshop


Totemdier, krachtdier, hulpdier, innerlijke dier, huisdier ... gids, beschermer, wijze, vriend, waarschuwer, spiritueel begeleider ... deze workshop gaat over dieren die voor ons een speciale betekenis hebben, die ons persoonlijk iets te zeggen hebben.

Al heel lang gebruiken mensen uitdrukkingen met dieren, terwijl zij eigenlijk over zichzelf spreken. Wie is er zo sluw als een vos, zo sterk als een beer of zo bang als een wezel? We vergelijken mensen met dieren om bepaalde kwaliteiten of eigenschappen aan te geven. Ook in sprookjes en andere verhalen zien we dat dieren een grote rol spelen. De dieren krijgen menselijke karaktertrekken en vertellen ons iets over de mens.

We kunnen ze op verschillende manieren ervaren: in de natuur, in je huis, in films, dromen, tijdschriften, in je verbeelding etc.. We kunnen ze zien als stemmetjes van onszelf, die we verbeelden in de gedaante van een dier, en met wie we kunnen communiceren. Dit levert vaak verrassende inzichten op, die we met ons normale verstand niet zo duidelijk hadden kunnen bedenken! Zoals Einstein het zei: "Logica brengt ons van A naar B, verbeelding brengt ons overal".

De kunst is uit te vinden welke dieren voor onszelf van betekenis zijn, en wat die betekenis dan is.

Op het zomerfeest van het Kampvuur in Poortugaal worden verschillende ervaringen aangeboden. Mirros verzorgt 3 activiteiten:
16:15 - 17:00 uur: proeverij SoulCollage®
17:15 - 18:00 uur: meditatief wandelen
18:15 - 19:00 uur: proeverij ontmoet je krachtdier

Zie voor de agenda:
https://www.mirros.nl/agenda.html
Evenement / Agenda delen: