Lezing Human Design

Henriëtte Gerard
12-06-2022
10:30
Online
Online
€ 12,50


Wat is Human Design?
Human Design gaat over besluitvorming. Ieder mens heeft een uniek ontwerp. En bij dat ontwerp hoort een manier om beslissingen te nemen die daar naadloos bij aansluit. Ga je jouw manier van beslissingen nemen toepassen dan kom je terecht in het leven dat bij je past. Je ontmoet de mensen die daarin thuishoren. De weerstand om je heen vermindert omdat het klopt. Dit klinkt simpel en in essentie is het dat ook. Dat wil niet zeggen dat het ook gemakkelijk is om toe te passen.

In de lezing gaan we in op de oorsprong van het Human Design Systeem en krijg je een korte introductie in de mechanica van het systeem. Het Human Design systeem is een synthese, het integreert inzichten uit onder meer de astrologie, de kabbala, de kwantumfysica en de biologie. Er wordt uitgelegd hoe een ontwerp, het stroomdiagram tot stand komt en er wordt ingegaan op de 4 types.

Als je je hebt ingeschreven kun je als voorbereiding op de lezing een gratis afbeelding aanvragen van jouw ontwerp. En tijdens de lezing wordt al een tipje van de sluier opgelicht van hoe het voor jou werkt.

Henriëtte Gerard heeft het geluk gehad haar Human Design opleidingen te kunnen volgen bij Ra Uru Hu, de grondlegger van HD-systeem. Human Design is al jaren haar passie. Naast de professionele training heeft ze een groot deel van de cursussen gevolgd die Ra sinds 2005 heeft gegeven. Zij is tevens PHS practitioner, opgeleid in het primaire gezondheidssysteem van Human design, en gecertificeerd voor de holistische analyses. Zij geeft online cursussen en readings.
Haar achtergrond is bedrijfskunde. Ze heeft internationale ervaring binnen de financiële afdelingen van multinationals en was organisatieadviseur binnen de gezondheidszorg en projectmanager van diverse bouwprojecten binnen de ziekenhuiswereld.
Tickets te reserveren bij: www.werkgroepdenieuwemens.nl
Evenement / Agenda delen: