Goed Gesprek Concert “Het Uur van Het Hart” PAUL&CARLA – 12 Juni – 12 uur – Schipluiden

ZANGERS/SONGWRITERS PAUL&CARLA
12-06-2022
12:00
OP HODENPIJL SCHIPLUIDEN
Zuid-Holland
€18,50
muziek, zang en dans
nieuwe-aarde


GOEDGESPREK CONCERT “HET UUR VAN HET HART” MET ALS THEMA “DE POWER VAN LEVENSVREUGDE” – 12 JUNI – OP HODENPIJL - SCHIPLUIDEN

“Samen een nieuwe wereld creëren ”, is de achterliggende motivatie van zangers/songwriters Paul&Carla, met hun concertprogramma ‘Het Uur van Het Hart’, dat zij onder begeleiding van pianist Jan Willem Hoekstra, zondag 12 juni in Op Hodenpijl brengen. Zij nemen hun publiek mee in een pure ervaring van LEVENSVREUGDE. Live muziek, zingen, belevenissen delen en genieten van verhalen en gedichten. Er worden handreikingen gegeven ten aanzien van vragen als: “Wat maakt dat de een vreugde intenser beleeft dan de ander?” “Waarom ervaart de een meer vreugde in haar of zijn leven dan de ander?” “Kunnen we deze kracht in onszelf aanboren?”.
Het Uur van Het Hart: een interactief Goedgesprek Concert, recht uit het hart. Aansluitend biedt het inpandige restaurant alle mogelijkheid om onder het genot van een overheerlijke lunch nog even gezellig na te praten.

Met hun warme stemmen, humor en poëzie weten zij steeds weer de juiste snaar te raken. In het theater doen ze dat sinds hun doorbraak via het TV programma Holland ’s Got Talent nu al weer zo’n 12 jaar samen met hun dochter onder de naam La Familia, met een zeer breed repertoire. In Op Hodenpijl zingen Paul&Carla hun zelfgeschreven liedjes en nemen ze hun publiek mee op een heel persoonlijke manier, heel dichtbij in een familiaire intieme sfeer, gelardeerd met de nodige humor.
Recentelijk zijn ze regelmatig op de radio te beluisteren geweest met hun speciaal voor deze tijd geschreven lied: “Kom dan maar bij mij”.
Voor meer info: www.paulencarla.nl
Reserveren: Tel. 015-3801840 of via de website:
https://ophodenpijl.nl/evenement/uurvanhethart-juni22/?occurrence=2022-06-12
Evenement / Agenda delen: