Lichtwerk Intensive aan zee (3 dgn)

Lightworker Academy
23-09-2022
10:00
Parnassia aan Zee, Overveen (NH)
Noord-Holland
€ 595
nieuwe-aarde
retreat


Resoneert het woord 'Lichtwerk' bij jou? Wil jij hier graag ervaringen in op gaan doen? Je bent van harte welkom bij de Summer Intensive van de Lightworker Academy! In drie heerlijke dagen die georganiseerd worden bij Parnassia aan Zee aan het strand, ervaar jij van binnenuit wat lichtwerk is en wat een lichtwerker zoal doet. Dompel je onder in een bad van lichtwerk; in een kleine groep gelijkgestemden ga jij drie heerlijke en transformerende dagen hebben.

Wat gaan we doen?

De eerste dag maken we op een bijzonder wijze kennis met elkaar. Je ontmoet jouw 'buddy', waar je deze dagen wat meer contact mee zult hebben.
We besteden deze drie dagen in de ochtenden vooral aandacht aan jou als persoon. Welke thema's mogen tegen het licht gehouden worden? Wat draag je bij je en mag getransformeerd worden? Wat is hoogste tijd om los te laten? We onderzoeken waarom deze thema's bij jou waren, zodat je begrijpt waarom het in je leven was. Vervolgens laat je dankzij mooie en krachtige oefeningen datgene los, wat jou niet langer dient.

In de middag houden we ons vooral bezig met leven vanuit je ziel en jouw grote kosmische Hart. Je ontmoet jouw Familie van Licht. Je leert kijken door de ogen van je hart en ziel. Je doet ervaring op hoe het is om vanuit het grote kosmische Hart te leven. Om eenheidsbewustzijn te kunnen ervaren, maken we gebruik van de prachtige omgeving waar deze training plaatsvindt: de duinen en de zee. In deze drie dagen ontwaakt de lichtwerker in jou als nooit tevoren. Je gaat je herinneren wie je werkelijk bent. Je voelt opnieuw jouw eindeloze kracht en macht om te manifesteren en te creeren.

We werken deze drie dagen met een heel palet aan verschillende oefeningen. We visualiseren, mediteren, doen inquieries en werken met opstellingen. Ook komt Voice Dialogue voorbij. We maken gebruik van krachtige oefeningen uit de haptonomie en lichaamswerk. Dit alles speelt zich af in een veilige bedding, waarin openheid en liefdevolle betrokkenheid en begeleiding gegarandeerd zijn. Dit zijn drie dagen om nooit meer te vergeten!

Voor wie is deze training?

Ben jij nieuwsgierig hoe het is om als lichtwerker in het leven te staan? Heb je al enig inzicht in jezelf en ben je je grootste trauma's in dit leven al enigzins onder ogen gekomen? Voel je de bereidheid om jezelf vanuit zowel menselijk als kosmisch perpectief te onderzoeken en tegen te komen? Is het tijd voor jou geworden om je werkelijk af te gaan stemmen met de nieuwe energie die ook voor jou beschikbaar is op aarde? Als je bij het lezen van deze woorden knikt, ben jij geschikt om mee te doen!

Wie is je trainer?

Irene Verweij (50) geeft al sinds 2016 met zeer veel passie en liefde Lichtwerk trainingen. Daarvoor heeft ze jarenlang in een eigen psychologie praktijk voor individuele en relatie therapie mensen op liefdevolle wijze mogen begeleiden. Haar open hart, enthousiasme en grote inhoudelijk kennis en vermogen om kosmisch in te kunnen tappen, zorgen ervoor dat ze deze trainingen op lichte, humoristische en diepgaande manier kan dragen. Kijk voor persoonlijke referenties voor cursisten die je voorafgingen hier. Als je meer over Irene persoonlijk wilt lezen, kun je hier kijken. Wil je haar graag eerst persoonlijk spreken, voordat je mee doet met deze training? Dat kan ook: mail info@lightworker-academy.nl en vraag een gratis gesprek aan.

Praktische informatie

De training wordt gegeven in Overveen (Noord Holland, achter Haarlem) bij Parnassia aan Zee. Voor Parnassia bevindt zich een groot parkeerterrein. Je krijgt een gratis uitrijkaart aan het einde van de dag. Overdag staat er onbeperkt koffie, thee en water tot je beschikking. Je krijgt een heerlijke vegetarische en biologische lunch naar keuze. Wil je na afloop van de training nog lekker genieten van het strand of een gezamelijke duik in de zee nemen? Dat kan zeer zeker! Deze training biedt dankzij deze heerlijke lokatie een mooie combinatie tussen vakantie en diepgaande persoonlijke en spirituele ontwikkeling.
De inloop is vanaf 10 uur, we beginnen om half 11. We zijn zo rond een uur of 16 of 16.30 uur klaar. Je zorgt zelf voor een eventuele overnachting in de buurt.

Jouw bijdrage aan deze training bedraagt 595 euro. Dit bedrag is inclusief 21% voor particulieren en exclusief 21% btw voor bedrijven of ZZPers.

We werken met een kleine groep van maximaal 13 personen.
Data Summer Intensive: 29, 30 en 31 juli 2022
Data Autumn Intensive: 23, 24 en 25 september 2022
Meld je nu aan op info@lightworker-academy.nl en verzeker je van je plek!
Je ontvangt op je eerste dag gratis het boek 'Een cursus in Lichtwerk' geschreven door Irene Verweij.
Evenement / Agenda delen: