💜Gratis webinar: Innerlijke kracht 5D💜

Marisa Evelo | Asterisa
04-06-2022
10:00
Online
Online
€0
healing
webinar


💜Gratis webinar: Innerlijke kracht 5D💜
Door Marisa Evelo, nieuwetijdspsycholoog
asterisa.nl
💜Informatie en bekijken: https://www.asterisa.nl/gratis-webinar-innerlijke-kracht-5d/
Het webinar is langere tijd te bekijken.
💜Transmutatie van de oude 3D kracht energie vaak uitgespeeld als macht, naar kracht 5D gebaseerd op de kristallijnen multiD energie van Liefde. Activatie vanuit de Christus matrix.
💜Kracht is in het oude 3D spel onlosmakelijk verbonden geraakt met macht, machtsvertoon, machtsmisbruik etc.  Juist al deze varianten van 3D Kracht (lees: macht) komen op dit moment volop in het daglicht te staan om opgeschoond te worden. Want deze oude varianten van kracht kunnen niet mee de 5e dimensie in en dus de Nieuwe Aarde in.
De innerlijke kracht die in dit webinar INNERLIJKE KRACHT 5D geactiveerd wordt heeft niets te maken met het eeuwenoude 3D machtsspel. Deze 5D variant van innerlijke kracht komt voort uit de liefde en het licht in de Christus matrix en brengt liefde, eenheid en verbondenheid naar jou, de mensheid en de Aarde.
Terwijl het figuurlijk gesproken dondert en bliksemt op deze Aarde aan oude 3D machtspelen die nog op vol formaat worden uitgespeeld, mag en kun jij je nu plaatsen in deze nieuwe variant van innerlijke kracht 5D. Deze nieuwe variant van innerlijke kracht wordt nog steeds gesymboliseerd met een zwaard, maar dan een zwaard opgebouwd uit kristallijn energie, dus vanuit de 5e/multi dimensies.
💜Activatie en Transmutatie
Met het activeren van de nieuwe variant van kracht, vindt er in dit webinar een transmutatie plaats van de oude 3D kracht /macht.
Transmutatie betekent een transformatie op niet alleen alles wat hier en nu speelt, dus benadert vanuit de 3D tijd- en plaatsbepaling. Transmutatie werkt door alle plaats en tijd heen….
De nieuwe variant van op liefde gebaseerde innerlijke kracht zal je ondersteunen naast het oude 3D spel te staan, rustig te observeren. Je eigen overwegingen en keuzes te maken. Zonder oordeel en met compassie. En vervolgens je oude 3D bagage op te ruimen en jouw bijdrage te leveren aan je eigen zielenontwikkeling en de vorming van de Nieuwe Aarde.
Innerlijke kracht 5D verstevigt, verfijnt en brengt meer licht in je hele wezen….
💜Delen is fijn
💜Informatie en bekijken: https://www.asterisa.nl/gratis-webinar-innerlijke-kracht-5d/
Evenement / Agenda delen: