Retraite weekend Akasha Kronieken

Holistic Healer
01-07-2022
19:00
Samaya Werkhoven
Utrecht
€ 457,00
ascensie
retreat


We leven in een bijzondere tijd! Oude wijsheid die lange tijd verborgen was en in vroeger tijden alleen werd doorgegeven aan een selectieve kring van ingewijden en mystici, komt steeds meer vrij om op grotere schaal te delen met de wereld.

Een mooi voorbeeld hiervan is de toegang tot de wijsheid van de Akasha Kronieken. Nu bereikbaar en beschikbaar voor iedereen, die zich hiertoe aangetrokken voelt.

De Akasha Kronieken kun je zien als een bewustzijnsdimensie, de basis van het universum en alles dat is. Het is een levend veld en heeft een hoge lichtfrequentie. Dat vertaalt zich ook in de energie van dit veld van o.a. Liefde, Licht, Vrede, Kracht, Schoonheid, Harmonie, Vreugde en Balans.

Door je te verbinden met dit veld, til je jezelf uit je dagelijkse denken en tune je in op de mystieke wijsheid van deze spirituele dimensie. Je ontvangt precies de inzichten en inspiratie, die kloppend zijn in het moment en die zich vervolgens nog verder zullen uitrollen.

Wil je de verbinding met en magie van dit Veld ervaren en verkennen? San Nijensteen en ik gaan tijdens een Weekend Retraite graag met  jou op ontdekkingsreis naar wat de Kronieken jou kunnen brengen. 

Locatie: Kloosterhotel Samaya in Werkhoven (vlakbij Utrecht).

Data: vrijdagavond 1 juli t/m zondagmiddag 3 juli 2022.

Vrijdagavond kun je vanaf 19.00 uur terecht op jouw kamer. Om 20.00 uur nodigen we je uit voor de openingsavond. Zondagmiddag rond 16.00 sluiten we samen weer af.

Kosten: € 457,- per persoon op basis van een 2-persoonskamer. 

Inbegrepen in de prijs:

2x overnachting op 2-persoonskamer (Meerprijs 1-persoons kamer € 65,00 p.p.).
Programma Akasha Kronieken vrijdagavond 20.00 uur t/m zondag 16.00 uur
Koffie, thee en koekjes tijdens de pauzes
2x ontbijt op zaterdag en zondag
2x lunch op zaterdag en zondag
1x biologisch 2-gangendiner op zaterdag

Voel je een JA? Of heb je nog vragen? Neem dan even contact met me op.

Wij hebben er enorm veel zin in en kijken er naar uit met jou en de Akasha Kronieken te verbinden!

Liefs, Rachèl
Evenement / Agenda delen: