Licht Cirkel

Holistic Healer
26-06-2022
11:00
online via zoom
Online
€ 7,50
healing
meditatie


Met mijn energetisch werk ben ik dagelijks in contact met de Ongeziene Wereld. Een onvoorwaardelijke Bron van Liefde, Compassie en Wijsheid, die altijd voor ons beschikbaar is. Ik nodig je graag uit voor de wekelijkse Licht Cirkel om dit samen te ervaren.

Wat gaan we doen?

Onder begeleiding van een geleide meditatie en ontspannende muziek (of in stilte als je dat fijner vindt), laten we ons omringen door een veld van liefdevolle energie. Je ontvangt wat je op dat moment nodig hebt; ontspanning, rust, verlichting van pijn of inzicht in thema's die spelen in jouw leven. Na afloop van de meditatie is er ruimte om je ervaringen te delen en vragen te stellen. De Cirkel wordt afgesloten met een geïnspireerde boodschap voor de groep. 

Achtergrond

Er is momenteel veel gaande in de wereld; tegenstellingen lijken groter te worden, de natuur en het weer zijn in beweging en informatie die lange tijd verborgen was, komt meer en meer aan (en in) het licht. Dit kan effect hebben op hoe wij ons voelen of functioneren. Dat kan zich uiten in plotselinge vermoeidheid overdag, slapeloosheid ‘s nachts, rusteloosheid, stijfheid, pijnlijke spieren en stemmingswisselingen.

Wereldwijd zijn energiewerkers of helpers in allerlei vormen, dagelijks actief om dit proces in groepsverband te ondersteunen. Te helpen meer bewustzijn te creëren en de rust in onszelf te (her)vinden. Met het faciliteren van een wekelijkse Licht Cirkel sluit ik me hier graag bij aan.

Je bent van harte welkom!

Liefs, Rachèl
Evenement / Agenda delen: