The HALO Experience (Transformatie Reis)

Eyra Moon en Mathieu Iking
29-05-2022
20:30
Zoom
Online
€25
kwantum korting
healing
meditatie


The Halo Experience

Deze transformatie reis bestaat uit een geleidde meditatie, Source Healing, SCM Clearing en Quantum Healing en wordt gebracht door Mathieu Iking en Eyra Moon.
In deze uitdagende tijden een mooie gelegenheid om stress, angst, pijn en emotionele blokkades te transformeren en je immuunsysteem een krachtige boost te geven. Samen bieden we een unieke, krachtige healing combinatie die werkt op je lichaam, energie veld, quantum niveau en onderbewustzijn.

Eyra verzorgt een geleidde meditatie en transformatie booster waarbij ze in het onderbewustzijn van de groep intuned om te zien welke beperkende overtuigingen ons blokkeren en losgelaten willen worden en welke waarheden geïntegreerd kunnen worden om ons vrij te zetten. Ook bezoeken we het quantum veld om te ervaren hoe het is om daar te zijn.

Tijdens deze visualisatie faciliteert Mathieu source healing, waarbij hij healing frequenties uitnodigt om los te maken wat vastzat en het zelfhelende vermogen van ons lichaam geactiveerd wordt om balans te brengen waar nodig.

We zien er enorm naar uit je te mogen ontmoeten. Onze trillingsfreqentie verhogen doen we voor meer dan onszelf alleen, maar ook voor onze kinderen en de rest van de wereld. In een groep is dit effect enorm voelbaar.

Opgave via het formulier op
https://www.sourcehealingibiza.com/halo-experience.html

Korting:
Neem twee mensen mee en jouw entree ticket is gratis.

Neem een tien rittenkaart en betaal 200 euro. Deze ritten mag je ook delen met anderen of cadeau geven.


Dit evenement is wekelijks!
Elke vrijdag om 19.00u in het Nederlands.
Elke Zondag om 20.30u in het Engels.
Met aansluitend een Q&A.
Evenement / Agenda delen: