Bezinningsbijeenkomst: “De bron van het werkelijk zijn.”

Rozenkruis Hilversum
21-06-2022
20:00
Centrum Hilversum
Noord-Holland
€ 0,0
Uncategorized


Op dinsdag 21 juni is er een bezinningsbijeenkomst in de tempel van het Rozenkruis met de titel: "De bron van werkelijk zijn," bestemd voor ieder die zich daartoe aangetrokken voelt. Deze bijeenkomst is vrij toegankelijk. Het begint om 20.00 uur en is afgelopen rond 20.45 uur.

De tempel is gemaakt te midden van het enorm drukke beweeg van deze wereld als plaats om tot bezinning te kunnen komen. Betekent dit dat we even hier op adem kunnen komen voordat we weer de adembenemende drukte van de wereld betreden? Nee, het slechts even op adem komen bedoelen we niet met bezinnen.

Onze ambitie reikt verder, veel verder. En die ambitie, dat verlangen, brengt ons niet naar buiten, maar juist helemaal naar binnen, naar de kern van ons wezen. De stilte is slechts een voorwaardelijke toestand waarin er iets in die rust, in die stilte kan gaan gebeuren. En wat er kan gebeuren, is tot zin komen. Tot de ware zin van je bestaan die je hier en nu kunt ervaren.

Na afloop is er nog gelegenheid voor een kop koffie of thee en een goed gesprek. Je wordt verzocht zo mogelijk een kwartier voor aanvang aanwezig te zijn.
Evenement / Agenda delen: