On Walkabout: Coaching-wandelretraite naar Santiago de Compostela

The Hero’s Path, Inner Journey, Outdoor Travel
24-06-2022
09:00
Startpunt Ferrol Galicië Spanje - Eindpunt Santiago de Compostela
Buitenland
€449
last-minute korting
reizen


The Hero’s Path neemt je mee op avontuur, een speelse beloftevolle reis naar je natuurlijke zelf.

Wil je een tijdje weg uit je dagelijkse beslommeringen en naar binnen keren? Wandel dan een week mee op de Camino naar Santiago de Compostela. Deze eeuwenoude pelgrimsroute nodigt je als vanzelf uit om al wandelend stil te staan. Met alle tijd voor jezelf en het wandelen in de natuur met gelijkgestemden geven jou de gelegenheid om te voelen hoe het echt met je gaat.
De persoonlijke aandacht van je wandelcoach geven jou inspiratie, durf en zin om anders te kijken en te doen.

De Camino Ingles, de Engelse route, is de enige Camino die je in 1 week wandelen naar Santiago de Compostela brengt. Je hebt dan de benodigde 100 kilometer gelopen om je oorkonde/Compostela op te halen.

“ It’s your journey, and yours alone. Others may walk it with you, but no one can walk it for you.” Rumi.

The Hero’s Path biedt wandelcoaching en bezinning walkabouts op de Camino. Deze pelgrimstocht is een beleving en is DE weg om jouw innerlijke reis aan te gaan, jouw levenspad te lopen. Van origine is dit een spirituele weg waarbij vele pelgrims je zijn voor gegaan, op zoek naar zichzelf, om iets (of iemand) los te laten, ter verwerking en inspiratie. Of staan zij op een keerpunt in hun leven, vragen zij zich af: “ Is mijn leven een reflectie van wie ik ben en wat ik wil?”

Op jouw heldenpad stap je vanuit je huis het avontuur tegemoet. Je weet waar deze begint en waar deze eindigt, alles daartussenin is onbekend. Het wandelen op de Camino als metafoor van jouw levenspad leert je in het hier en nu te zijn en bewust keuzes te maken naargelang jouw behoefte.
Het doel van deze reis is om (weer) in contact te komen met jouw eigen wensen en verlangens.
Een goede manier hiervoor is om uit je comfortzone te stappen en je over te geven aan de magie van de Camino. De regie en verwachtingen los te laten en vertrouwen in het universum en jouw levenspad te hebben. Uit je hoofd naar je lijf!
De ervaring leert dat je meer uit je pelgrimstocht haalt wanneer je niet alles vooraf organiseert. Het avontuur begint wanneer jij je rugzak omdoet en de huisdeur achter je dicht trekt, het onbekende tegemoet.
Vanuit dit uitgangspunt nodig ik je uit om je eigen reis samen te stellen. Je regelt je eigen vervoer en maakt keuzes over:
* datum van aankomst en vertrek
* wel of niet accomodaties vooraf te boeken
* met of zonder rugzak te lopen en/of ter plekke gebruik te maken van lokaal bagagevervoer.

Alles kan en is mogelijk. De keuze is helemaal aan jou, jij bepaalt!

Gedurende deze week krijg je 14 uur individuele coaching en kun je meedoen aan groepsactiviteiten zoals mindful wandelen, meditatie en op maat wandelopdrachten in de natuur.
De kosten daarvoor zijn (met last minute korting):449€ inclusief BTW.

Lees op mijn website onder Praktische Info verder over de dagelijkse kosten op de Camino, deze kosten zijn afhankelijk van jouw keuzes.

Wij ontmoeten elkaar persoonlijk bij het startpunt van jouw Camino en loop ik als jouw coach met je mee. We hebben dan al kennis gemaakt en het thema wat in jouw rugzak meereist verkend. Je plaatst je intentie.
Je kunt ervoor kiezen stukken alleen en in stilte te zijn of met een medepelgrim te wandelen.

Aan het einde van deze reis weet je weer wat jij belangrijk vindt, je bent tot jezelf gekomen, je weet je weer te ontspannen en hebt zin om dingen anders te doen.

Ben je klaar voor een positieve ervaring en voel je dat de Camino de plek is voor bezinning en antwoorden?
Trek dan je stoute schoenen aan en wandel mee!

The Camino, it’s not just a walk!

Camino Ingles:
Datum: 24 juni 2022-1 juli 2022
Duur: 8 dagen
Totaal af te leggen km: 115
Startpunt: Ferrol, Galicië, Spanje
Investering: 449€ Inclusief BTW (tarief begeleiding en coaching) Last minute korting!
Exclusief vlucht en accomodaties

Mirjam Hoefman
Gecertificeerd wandelcoach.
The Hero’s Path
Inner Journey, Outdoor Travel
Evenement / Agenda delen: