Wees de verandering, met heel veel voldoening en plezier!

Stichting Estia
15-09-2024
14:00
Den Bosch
Noord-Brabant
€15,00
networking
nieuwe-aarde


Je hoeft het nieuws maar aan te zetten of een krant open te slaan en de uitdagingen van deze tijd komen op je af; milieu, huisvesting, energie, inflatie en ga zo maar door.
We worden op heel veel fronten uitgedaagd (en uitgenodigd!) om onze manier van leven te veranderen.

Maar hoe doe je dat dan? De vraagstukken zijn zo groot.

In deze inspirerende en praktische lezing laat Esther van der Ham zien op hoe je het verschil kunt maken; elke dag opnieuw, voor jezelf en in je eigen omgeving. En hoe je dit kunt doen met ontspanning en plezier in plaats van hard te werken.

Je krijgt hele eenvoudige principes aangereikt die je op je eigen manier, direct dagelijks kan toepassen. En natuurlijk bespreken we ook aan de hand van tal van voorbeelden hoe je dat doet. Zodat je bijvoorbeeld:

- meer energie en vertrouwen krijgt,
- meer voldoening , rust en verbinding ervaart,
- en elke dag, meer en meer, de verandering kunt zijn waar je naar verlangt; in je gezin, in je werk, in de maatschappij en in jezelf.

Daarnaast is er natuurlijk volop ruimte voor het stellen van vragen.

Dus maak het verschil en kom 15 september ook naar de lezing bij Stichting Estia in SSC De Biechten in Den Bosch. De prijs van de lezing is €15.
Je bent van harte welkom vanaf 14.30 voor koffie en thee. De lezing begint om 14.00 en duurt tot 16.00.
Je kan je aanmelden door een mail te sturen naar aanmelden@estia.nu

Esther van der Ham heeft als wens om zo veel mogelijk mensen in vrede, vertrouwen en vreugde te laten (samen)Leven. Ze is spreker, docent en coach in Persoonlijk Leiderschap. Ze geeft hierin les aan de TU Eindhoven en begeleid (internationaal) leidinggevenden, professionals en particulieren, zowel in opleidingsprogramma’s als 1-1.
Kijk voor meer informatie op www.discoveru.nl
Evenement / Agenda delen: