Circle of Song (special edition, women only)

Mariam
12-06-2022
15:00
Heart House Bussum
Noord-Holland
€17,50
healing
muziek, zang en dans


Voor deze unieke bijeenkomst nodigen we het Zusterschap van Licht en Liefde uit om ons te dragen tijdens Circle of Song. We zingen als zusterschap vanuit eenheidsbewustzijn, meditatie en gebed. Het is helemaal veilig om bij ons je stem te laten horen en iedereen is welkom, ook zonder zang ervaring!

Door samen te zingen vanuit de ziel ontstaat er een voelbaar helend veld. We nodigen ook gidsen en engelen uit ter ondersteuning. Zij kunnen ons helpen om energie in beweging te zetten, te transformeren en ons meer en meer in afstemming te brengen met onze ziel.
Tijdens Circle of Song gaan we het hebben over de kracht van klank, ga je zelf leren voelen hoe je energie kunt transformeren met behulp van klank en leer je onderscheid te maken tussen de verschillende kwaliteiten van de verschillende klanken. Circle of Song heeft een voelbaar transformerend effect en je neemt de fijne energie en een goodybag mee terug naar huis.

Datum: 12-06-22
Tijd: 15:00 - 17:00
Prijs: 17,50
Adres: Heart House, Huizerweg 54, Bussum
Reserveringen: www.mariamagency.com

Ervaringen:
'Ik heb een hele fijne avond gehad bij jullie. Klank laten horen en bij je gevoel komen. Heel mooi, vooral samen met anderen, wat voor mij meestal wel een belemmering is. Het was een hele fijne beleving.' -Gré

'Circle of Song is voor mij een rustpunt in de hectiek van alledag. Waar Mariam ons dichter bij onszelf en elkaar weet te brengen. Circle of Song is een aanrader voor iedereen die behoefte heeft aan harmonie!'-Irene


Reserveringen: www.mariamagency.com
Evenement / Agenda delen: