Magnified Healing 3e fase Licht Healing workshop

Dancing Cloud Steggerda
10-09-2022
09:15
Praktijk Dancing Cloud
Friesland
€300,00
ascensie
workshop


Magnified Healing 3e fase Licht Healing beoefenaars workshop 10+11 september 2022

De Magnified Healing energie wordt verhoogd en geconcentreerd tot een hogere Licht intensiteit,gevormd door een Driekleurige Brede Straal en /of een Laserstraal om te verhelderen,te transformeren en te bekrachtigen.
Dit werk wordt op verschillende delen van het lichaam toegepast,bij de verschillende systemen van het lichaam,alsook bij de aura lagen om deze in de hoogst mogelijke staat van perfectie te brengen op ieder niveau.
De workshop houdt in:
Voorbereiding
• Licht Energie Meditatie
Afstemming
• Meditatie "Licht" Bekrachtiging
• Initiatie voor Bekrachtiging
Healing
• Elektronische kleuren
• Gouden Christus Energie
• Brede Straal (Heilige Geometrie)
• Laser Straal
• Orgaan Transplantaties
• Afstands Healing
• Healing van de Aarde
• Besmettelijke en Genetische Ziekten
Het oefenen van de Derde Fase Healingstechnieken met elkaar
Certificaat
Door de inspiratie van de Heilige Geest en leiding van Meester Dame Kwan Yin, kregen we toegang tot de energie en wijsheid van de Aartsengel Melchizedek. We werden bekend gemaakt met een verhoogde kosmische methode van healing en heelheid. De “Licht”Workshop wordt gepresenteerd om de herprogrammering van het fysieke lichaam met alle aura-lagen in een spiritueel lichaam van Licht te maken. Dit is een uitdrukking van onvoorwaardelijke liefde van God de Allerhoogste.
Melchizedek ontvangt je Licht en geeft je het "Bewustzijn van Licht om je spiritueel lichaam van Licht te creëren.
De activatie van de Drievoudige Vlam in het hart, de initiatie van energie van de Zevenvoudige Vlam van de Elohim in het Derde Oog en de activatie van het Violette Vuur van Licht co-creëert de Stralen, die de heilige geometrieën vormen (de piramiden), die bij dit healing process worden gebruikt.
Deze Methode van Melchisedek geeft ons de vaardigheid en instrumenten om twee vormen van intense Licht Stralen te ontwikkelen:
• Een Brede Straal die wordt gebruikt voor alle stelsels van het fysieke lichaam (zenuw, lymfatisch bloedsomloop, ademhaling, hormonaal, skelet, spieren enz.) alsmede alle cellen, elektronen door scanning, zuivering, loslating, transmuterend en opnieuw samenstellend.
• Een Laser Straal die woekeringen,infecties en littekenweefsel enz er uittrekt. Deze methode vult ook het fysieke stelsel met volmaaktheid,evenals de aura lagen. Door de aura lagen te behandelen worden oude gedachten patronen, gewoonten en geloofssystemen los gelaten, nieuwe patronen gestabiliseerd en actief bezegeld door de Gouden Christus energie.
Het DNA/RNA wordt tevens tot volledige en complete activering gebracht en opnieuw gecodeerd om het lichaam in staat te stellen uiteindelijk een Licht Lichaam te worden(verjonging). Dit "Licht" proces kan voor jezelf als voor anderen gebruikt worden, aanwezig of afwezig,voor transplantatie, healing van de aarde en besmettelijke ziekten (ook van vorige en toekomstige generaties). Je ontvangt een Heilige Inwijding en ontvangt er een Certificaat bij. De workshop omvat ook een handboek.
Deze healingsmethode wordt alleen doorgegeven aan hen die les hebben gegeven en/of de Magnified Healing® , eerlijk en met onvoorwaardelijke liefde hebben uitgevoerd.
Magnified Healing® "Licht" Healing is een geavanceerd instrument voor de praktijk. Een vereiste is de basis Workshop van Magnified Healing® en de beoefening van de Magnified Healing® op 11 achtereenvolgende dagen in voorbereiding op een workshop.
De "Licht"workshop is twee volle dagen.
Gewenste kleding: wit voor tijdens de inwijding. En verder optioneel
datum:10+11 september 2022
ontvangt een lesboek , certificaat,2 lunches+ updates = 300,00 euro
Voor informatie en opgave:
Dancing Cloud
info dancingcloud .nl
www.dancingcloud.nl
Evenement / Agenda delen: