DRUMMEN in het MEDICIJNWIEL met HELEND KLANKBAD en INWIJDING DRUMS EN RATELS

Lilian Timmermans, energetisch therapeut met een sjamanistisch knipoog
07-07-2023
19:00
Panheel
Limburg
€ 44
korting actie
healing
meditatie


7-7-7 in het MEDICIJNWIEL DRUMMEN met HELEND KLANKBAD met inwijding Drums. Het is een poort dag, dus de lijnen met hierboven zijn erg dun. Ook als je geen drum hebt, ben je van harte welkom. Wij hebben wellicht een drum te leen en anders zeker een ratel.

Liggend of zittend in het medicijnwiel onderga je een helende meditatie, waar je ook je aardester chakra, je zielenpoort- en je sterrenpoort chakra mag activeren. Onder het genot van vogels en kikkers en verschillende instrumenten, o.a. klankschaal, Sjamanendrum, ratels en andere ritmische instrumenten onderga je daar een KLANKBAD OF KLANKHELING. We sluiten af met een vuur ritueel met een heerlijk biologisch theetje en lekkers, laat je verrassen...

Kom het ervaren, het is een mooie investering in jezelf, zie je dan, liefs Lilian

Tevens zullen dan ook de gemaakte (oceaan) drums en ratels bij Dakini worden ingewijd. Mocht je zelf nog een drum of ratel hebben die niet is ingewijd, dan is dit je kans. Voor degene die een ritmisch instrument bij Dakini hebben gemaakt is dit gratis uiteraard. Geef je wel op om deze bijzonder mooie dag mee te beleven.
Evenement / Agenda delen: