introductie Opleiding tot Lichtwerker

Sirion lichtwerk & light body
09-07-2022
10:30
Capelle ad IJssel en online
Zuid-Holland
€ gratis
ascensie
meditatie


Ben jij een lichtwerker? De opleiding staat open voor lichtwerkers die zich op persoonlijk- en professioneel niveau diepgaand en verder willen ontwikkelen en hun licht bewust willen leren inzetten.

Deze introductie wordt in de nieuwe opleidingslocatie in Capelle ad IJssel gegeven. Je kunt ook online via Zoom deelnemen.
De introductie is gratis toegankelijk. Geef je wel even op en laat weten of je fysiek of online deelneemt! Na opgave ontvang je de nodige informatie per e-mail.

Tijdens de introductie kun je kennismaken met de inhoud van de opleiding, de werkwijze en mij als docent. Ik geef een meditatie ter kennismaking. Tevens wordt ingegaan op dat wat je van de opleiding kunt verwachten en is er gelegenheid tot het stellen van vragen. Na afloop bestaat de mogelijkheid even persoonlijk contact te hebben.

Vrijdag 30 september start een nieuwe opleidingsgroep. Het eerste jaar bestaat uit 10 vrijdagen, verspreid over het jaar. Je kunt kiezen of je naar de opleidingslocatie in Capelle aan den IJssel komt of de dagen online via Zoom volgt.

Jaar 1: aardse en universele energieën, ruimte innemen, transformatie
Jaar 2: jij in het grotere geheel, je potentieel en levensmissie

Alle informatie is op de website te vinden!
Evenement / Agenda delen: