In Liefde Verbonden

De Tantrische Relatie
28-09-2024
14:00
Hartstreling, Westervoort
Gelderland
€439
meditatie
retreat


Allemaal zijn we op zoek naar diepere verbinding. In ons leven, maar vooral ook in onze relatie. Tantra helpt om die diepere verbinding te ontdekken en versterken. In de retraite In Liefde Verbonden ga je die diepere verbinding ervaren en leren hoe je die kunt blijven versterken, ook na de retraite.

Dit leren gaat gepaard met plezier met elkaar en genieten van elkaar. Met elkaar misschien op een heel andere manier ontmoeten en met andere ogen gaan zien. Het hele weekend is gericht op jullie relatie, waarbij we jullie ook handvatten meegeven voor hoe jullie dit in je dagelijks leven kunt voortzetten.

-= VOOR WIE =-

In Liefde Verbonden is voor stellen die meer Tantra en/of meer verbinding willen ervaren in hun relatie. Die mogelijk al een goede relatie hebben en zichzelf en elkaar een geweldige relatie gunnen. Die samen willen genieten van een weekend Tantra en meteen wat op willen steken.

Deze retraite is niet geschikt voor gelegenheidsstellen, omdat we ons richten op de liefdesrelatie. De retraite is ook niet geschikt voor als je teveel problemen hebt in je relatie. Dan is relatiecoaching of -therapie een betere optie, omdat we daarbij meer aandacht kunnen geven aan de problemen en hoe die op te lossen.

-= VERBINDING =-

Bij Tantra, intimiteit en verbinding wordt vaak al snel aan seks gedacht. Toch richten we ons in In Liefde Verbonden niet op seks. Verbinding begint bij sensuele (zintuigelijke), emotionele en energetisch intimiteit. Die verbinding kun je op veel momenten door de dag heen ervaren. En natuurlijk meenemen in je liefdesspel.

Hoe romantisch het ook klinkt om op elk moment verbinding te hebben, dat is niet wat de meeste mensen ervaren, omdat niet geleerd wordt hoe. Lichamelijk en emotionele verbinding is altijd tijdelijk. Alleen energetische verbinding kan blijvend worden. Daarom dat we al die lagen meenemen in dit weekend.

Op zoek naar seksuele intimiteit, wat soms Tantrische seks genoemd wordt? Daarvoor geven we een vervolg op In Liefde Verbonden.

-= HANDVATTEN =-

Je relatie is niet beperkt tot een keer per week een uitgebreide massage. Je relatie is al die momenten dat je bij elkaar bent én dat je niet bij elkaar bent en wel aan elkaar denkt. Daarom is In Liefde Verbonden ook gericht op alle momenten in je relatie, van de kleine momenten tot het uitgebreid tijd nemen voor elkaar.

Dit ga je direct in het weekend ervaren. En omdat het pas echt begint na het weekend, geven we jullie ook uitgebreide handvatten mee om mee te nemen in het dagelijkse leven én de bijzondere momenten. Zodat jullie verbinding ook na de retraite kan blijven groeien.

-= SAMEN EN MET DE GROEP =-

In Liefde Verbonden bestaat uit een uitgebalanceerde mix van oefeningen en meditaties die je samen met je partner en met de groep doet. In je relatie heb je namelijk ook beide: naar binnen gerichte momenten samen en naar buiten gerichte momenten met anderen en de wereld om jullie heen.

-= NAAKT (OF NIET) =-

Het grootste deel van het weekend is gekleed. Er zitten ook een paar oefeningen in waarin we je uitnodigen om te kijken in hoeverre je kleding uit wil doen. Kijk hierin zelf wat je in het moment wil en let hierbij ook op je grenzen. Dit is dus geen retraite met naakte oefeningen, wel de vrijheid om in meer of mindere mate naakt te gaan op bepaalde momenten. Deze oefeningen zijn altijd met je eigen partner.

-= VEILIGE OMGEVING =-

In Tantra kun je jezelf tegenkomen, geraakt worden of momenten hebben waarop je het moeilijk hebt. Daarom vinden wij het belangrijk dat je bij ons in een veilige omgeving terecht komt. We geven je de ruimte om hierin zelf te kiezen en in hoeverre je het aan wil gaan, wat je tegenkomt. Niets hoeft!

We nodigen je dan ook uit en geven je de ruimte om je eigen grenzen in de gaten te houden en deze ook aan te geven. Grenzen verleggen zorgt voor groei, grenzen overschrijden niet. Ook als er wat geraakt wordt en er emoties bovenkomen, is daar ruimte voor en kunnen we je daarin steunen en bedding geven. Ook als er meer dan een emoties geraakt worden kunnen we begeleiden, we zijn trauma-geïnformeerd.

-= PRAKTISCH =-

* Voor wie: stellen
* Naaktheid in retraite: ruimte voor naaktheid (let hierin op je eigen grenzen)
* Inbegrepen: avondeten op zaterdag, ontbijt en lunch op zondag, koffie, thee en lekkers
* Niet inbegrepen: overnachting
* Meenemen: makkelijk zittende kleding, flesje water, iets om te schrijven, warme sokken (als je snel koude voeten krijgt)

* Wanneer: Zaterdag 28 & zondag 29 september
* Tijden za: 14:00-22:00 (inloop vanaf 13:30)
* Tijden zo: 10:30-17:30 (inloop vanaf 8:30)
* Ontbijt (zondag) van 9:00u tot 10:30u.
* Locatie: Hartstreling, Schraaweide 2, Westervoort
* Investering: € 439,- voor jullie samen

-= AANMELDEN =-
➡️ https://hartstrelingtantra.nl/evenement/in-liefde-verbonden-2409/#aanmelden ⬅️

-= MEER INFORMATIE =-
https://www.de-tantrische-relatie.nl/in-liefde-verbonden/
Of bel of mail naar Hartstreling: 06-10996723, info@hartstreling.nl
Evenement / Agenda delen: