Documentaire ‘Het fenomeen van de genezing’ (Enschede)

Bruno Gröning Vriendenkring
18-06-2022
11:00
Enschede
Overijssel
€0
vrijwillige bijdrage
healing
nieuwe-aarde


Documentaire ‘Het fenomeen van de genezing’ (Enschede) - za. 18 juni 2022
Locatie: Ruimte voor Balans, Potsweg 15b, 7523 CA Enschede
Duur: 6 uur, 11.00-17.00 uur (incl. 2 pauzes, catering aanwezig).
Toegang gratis (een vrijwillige gift is welkom),
Meer informatie en reserveren via http://facebook.com/events/554863206344048

Genezing langs geestelijke weg, ook van ongeneeslijke ziekten voor veel mensen klinkt het te mooi om waar te zijn. Dat dit toch mogelijk is, toont de indrukwekkende documentaire ‘Het fenomeen van de genezing – de wereldwijde activiteiten van de Bruno Gröning-Vriendenkring’.
Bruno Gröning zorgde in de 50-er jaren wereldwijd voor krantenkoppen door buitengewone genezingen. Toen hij stierf in 1959, geloofden velen dat daarmee alles voorbij was. Door toepassing van zijn leer gebeuren genezingen, die uit medisch oogpunt onverklaarbaar zijn.

Vertegenwoordigd op alle continenten
In 1979 richtte Grete Häusler de Bruno Gröning-Vriendenkring op. Zijzelf beleefde door Bruno Gröning de genezing van drie als “ongeneeslijk” aangetoonde ziekten. Tot haar eigen verbazing stelde zij vast, dat ook na 1959 genezingen gebeurden.
Langzamerhand werden steeds meer artsen door hun genezen patiënten geattendeerd op het gebeuren. In 1992 richtten artsen en mensen uit andere medische beroepen de Medisch Wetenschappelijke Vakgroep (MWF) op in de Bruno Gröning-Vriendenkring. Zij hebben de taak op zich genomen om de genezingen te onderzoeken aan de hand van diagnoses, die door onafhankelijke artsen bevestigd en gedocumenteerd zijn. Zij houden wereldwijd lezingen om collega’s en geïnteresseerden te informeren.
Door deze activiteiten en verder door de onvermoeibare inzet van vrijwillige helpers is de Bruno Gröning-Vriendenkring intussen gegroeid tot een van de grootste verenigingen voor genezing langs geestelijke weg, wereldwijd.
In mei 2013 kreeg de Bruno Gröning-Vriendenkring het Peace Pole Award de aan de Verenigde Naties (UNO) aangesloten World Peace Prayer Society (WPPS).

Negen jaar productietijd
Al deze belangrijke gebeurtenissen laat de documentaire zien. In totaal negen jaar besteedde het team van regisseur en scriptschrijver Thomas Eich aan de productie. Zo was het filmteam onderweg op alle continenten en interviewde Bruno Gröning-vrienden uit meer dan 35 landen. Bij elkaar zijn twintig medisch gedocumenteerde genezingen te zien in de film.

Verdere informatie over de film vindt u op: www.bruno-groening-film.org
Informatie over de Bruno Gröning-Vriendenkring vindt u op: www.bruno-groening.org

Andere activiteiten van de Bruno Gröning-Vriendenkring:
Gratis online lezing ‘Een weg naar gezondheid van lichaam en ziel door de leer van Bruno Gröning’. Duur lezing ca. 1 uur. Data:
- Vrijdag 1 juli 2022, 20.30 uur (CET)
- Vrijdag 2 september 2022, 20.30 uur (CET)
- Donderdag 13 oktober 2022, 20.30 uur (CET)
- Vrijdag 25 november 2022, 20.30 uur (CET)
Aanmelden via: t1p.de/lezing2022
Evenement / Agenda delen: