Spirituele reis Glastonbury: Ontmoet je Goddelijk Zelf

DEVINUS- Sylvia Smit
18-06-2022
09:00
Glastonbury- Verenigd koninkrijk
Buitenland
€895
healing
retreat


Spirituele reis Glastonbury: Ontmoet je Goddelijk Zelf
18 t/m 25 juli 2022

Glastonbury, ook wel het voormalige eiland van Avalon genoemd, is een zeer spirituele, heilige en mystieke krachtplek. Een plek met een bijzondere krachtige energie. De energie is hier helend en genezend en brengt je tot een verdieping van je hart opening, waardoor je je eigen Goddelijk Zelf, je ware Zelf op een krachtige manier mag beleven. Het wordt niet voor niets het hartchakra van Europa genoemd!!

Avalon brengt je in contact met een diepe liefde voor jezelf, voor je vrouw/man zijn, voor anderen, voor de natuur en het leven. Het brengt je in contact met je hartenwens en je creatiekracht. Glastonbury bracht mij in verbinding met mijn AUTHENTIEKE IK , mijn Goddelijke wijsheid en kennis, en mijn missie hier op Aarde.DE OMGEVING
Door Glastonbury lopen 2 leylijnen, de Marylijn- vrouwelijk en Michael lijn- mannelijke lijn. Die 2 leylijnen omlijnen letterlijk de heuvel waar de TOR op staat en komen daar samen in wat men noemt de hartchakra van moeder aarde.

Op ieder van de lijnen ligt een bron, White spring, de vrouwelijke bron en Chalice Well de mannelijke bron. Zowel de mannelijke en vrouwelijke ley lijnen als de 2 bronnen helpen de balans te herstellen tussen de Goddelijke vrouwelijke en mannelijke energieën in ons en op Aarde.

Het voormalige eiland Avalon is ook de plek van Jozef van Arimathea, de Heilige Graal, Maria Magdalena en Jezus, Koning Arthur, de magiër Merlijn en van de druïdes. De druïdes beschouwden Glastonbury als een ‘heilige mekka’.

Glastonbury was ooit een stad met een machtige abdij, de Glastonbury abdij. De abdij, nu een ruïne, heeft nog steeds een magische uitstraling.Glastonbury is een stad vol devotie, met pelgrims, heiligen, kerken en kapellen.

Last but not least wordt het centrum van Glastonbury ook wel het hippie stadje genoemd. Het kenmerkt zich door het grote aantal diverse therapeuten, spirituele winkeltjes en passages, workshops en massages, boekwinkeltjes met nieuwe en tweedehands boeken en niet te vergeten geweldige restaurantjes.

PROGRAMMA
We gaan de indrukwekkende Glastonbury Tor beklimmen alwaar we gaan mediteren en een ritueel doen
Naar de bekende heuvel van Jozef van Arimathea, Wearyall Hill. Hier ondergaan we ook een meditatie
Mediteren bij de Chalice gardens met de Rode Bron
Ons onderdompelen in de Witte Bron en een ritueel doen
De Glastonbury Abbey bezoeken en daar een ritueel doen
Het vermeende graf van Arthur en Guinevère opzoeken
Bezichtigen van het Maria Magdalena kapel en mediteren
Een workshop van een echte druïde ontvangen.
Stonehenge bezichtigen waar we gaan mediteren
Naar de Tolkien Tree , Avebury en West Kennet Long Barrow ( heilige, magische plek van kennis en heling waar veel overgangsrituelen plaatsvonden

We starten op de dag van aankomst in de namiddag met een mooi kennismaking en openingsritueel voor het bekrachtigen van jouw intentie.In de ochtend na het ontbijt beginnen we met energetische lichaamsbewegingen en of chakra oefeningen om vervolgens met het programma te beginnen. Tijdens het programma zullen we uitleg geven over de plek waar we naar toe gaan en openbaringen en inzichten ontvangen, Na de lunch vertrekken we naar de krachtplek om hier te voelen, te helen, mediteren en rituelen te ontvangen. In de avond zijn we vrij. Op de woensdag zullen we vroeg in de ochtend vertrekken naar Stonehenge, Avebury en West Kennet Long Barrow. Mocht er op dat moment een graancirkel zijn zullen we deze uiteraard ook bezoeken. De donderdagmiddag hebben we een vrije middag en avond.


ACCOMMODATIE
We verblijven in een typisch Engels farmhouse cottage met een adembenemende uitzicht op Glastonbury Tor en de Somerset heuvels Deze cottage biedt een zeer ontspannend verblijf, Je voelt de rust en stilte van een landelijke vakantie, met de levendigheid van het unieke stadscentrum van Glastonbury.

Elke cottage is voorzien van een patio, een volledig uitgeruste keuken met een vaatwasser, een open haard, een zithoek, een flatscreen-tv en een eigen badkamer met een douche en een haardroger.

De comfortabele 2 persoons slaapkamers zijn netjes en schoon en hebben losstaande bedden. Wil jij een eigen kamer dan komen er extra kosten bij.(300 euro)

DE MAALTIJDEN
De maaltijden zijn niet bij de prijs inbegrepen. Er is een gemeenschappelijke keuken waar jij je eigen eten kan voorbereiden of samen gekookt kan worden als daar behoefte aan is, hier is iedereen vrij in. De (biologische) supermarkten liggen op loopafstand. Ook bestaat de mogelijkheid om in Glastonbury zelf te eten.

COACHING
Deze prachtige week wordt begeleidt door Sylvia Smit en Simone Belle.

Beiden hebben zij een praktijk in Bewustwording en Bewust Zijn, en begeleiden zij mensen om in hun eigen innerlijke kracht te komen en zich te herinneren wie zij werkelijk zijn, LIEFDE!!
Ga jij mee met deze magische reis. Wij, Sylvia en Simone, verheugen ons jou te mogen ontmoeten!

Evenement / Agenda delen: