Spirituele reis Portugal: Leven in het NU

DEVINUS- Sylvia Smit
03-09-2022
08:00
Portugal- Dornes
Buitenland
€1195
meditatie
reizen


Spirituele reis naar Portugal: Leven in het NU! van 3 tot 10 september 2022

Voor wie is deze spirituele reis bedoeld?
Voor Iedereen die behoefte heeft om van zijn hoofd naar zijn Hart te gaan, ‘verbinding en verdieping met je ware Zelf’ te voelen, bezinning, ontstressen, rust, ontspanning, ontladen en opladen, aarding, in het Nu te leven, wandelen, mediteren, yoga en zich wil afstemmen op zijn/haar natuurlijke staat. Deze reis helpt je om weer in balans te komen en je lichaam te herstellen door puur, biologisch voedsel.

Deze reis is voor iedereen die thuis wil komen in zich Zelf !Thuiskomen in je Zelf !
Deze week ligt het accent op terug keren naar de natuur, in verbinding met je eigen natuur, je Hart. De stem van je hart is je eerste natuur. Helaas zijn we eraan gewend geraakt het leven vanuit ons hoofd te benaderen. Door vanuit ons hoofd te leven en veel te denken hebben we dammetjes tegen onze eigen natuur opgebouwd en kunnen we de stem van ons hart niet meer horen.

Je leert deze week om in het Nu te zijn en je zelf dieper te aarden in de prachtige natuur. De levenskracht te voelen stromen tot in de toppen van je tenen en je vingers. Geaard zijn en je weer helder, rustig en vreugdevol te voelen. Je leert met de stroom van het leven mee te gaan in alle vertrouwen en overgave en weer te voelen wie je werkelijk bent. Je ervaart weer Liefde voor je Zelf. Je komt thuis bij je Zelf!!

Het programma: Leven in het Nu

In verbinding komen en zijn met je innerlijke leiding om te leven in het Hier en Nu
Luisteren naar de stem van je Hart en hierop te vertrouwen
Correctie van je gedachten.
Aarden
Overgave aan de flow van het leven
Geleide meditaties, Bron, Hoger zelf en Aarde meditaties
Yin Yoga
Tot rust en innerlijke vrede komen in je Zelf en in de natuur.
(Stilte) wandelingen
Energetische lichaamsbewegingen, chi neng qi qong, ademhalings oefeningen en healing mantra’s

LOCATIE EN ACCOMMODATIE

We verblijven in een honderd jaar oud herenhuis gelegen op een rustige en prachtige, natuurlijke omgeving in de beboste heuvels van Midden-Portugal, ver weg van de drukte, op slechts 3 km van het prachtige meer ‘Castelo de Bode’. Het oude herenhuis ligt in een kleine vallei omringd met eucalyptus, dennen en kurkeiken bomen. De patio biedt een buitenruimte met comfortabele fauteuils en uitzicht op een kruidentuin, bloementuin, de moestuin en ruïnes in een afgelegen vallei. Het is een geweldige uitkijkpunt om de zon op of onder te zien gaan.

De accommodatie ligt in het midden van het vredige, bergachtige gebied van Midden-Portugal, waar nog steeds bronwater verzameld wordt om te drinken en je kunt zwemmen in rivieren en meren en wandelen door bemande bossen; waar je geen ander persoon ziet. Ook is er een zoutwaterzwembad waar je heerlijk tot rust kunt komen, ontspannen en afkoelen.Vanuit de accommodatie liggen er vele wandelroutes en ook tempeliers routes. Kortom een perfecte setting om te aarden met je Zelf en tot rust te komen.

MAALTIJDEN
De eigenaren schenken veel passie, aandacht en liefde aan de inwendige mens. De maaltijden bestaan uit zeer culinaire vegetarische, biologische 3 gangen maaltijden, gebaseerd op verse seizoensgebonden groenten, kruiden en fruit, gekweekt uit hun eigen biologische tuin of geleverd door de lokale groenteboeren. Twee avonden in die week wordt er naast vegetarisch eten ook vis aangeboden. Op de dag van de excursie naar Tomar sluiten we af met een heerlijk tapas diner in Dornes.

SLAAPKAMERS
De prijs van 1195 euro is gebaseerd op een 2 persoons slaapkamers met badkamer
Wil jij op een 3 persoonskamer met badkamer liggen dan zijn de kosten 1095 euro.
Wil je een eigen kamer dan zijn de kosten 1495 euro. (Je ligt dan op een ruime 2 persoonskamer met badkamer)

UITSTAPJES:
*Wandelingen naar het meer Castelo de Bode alwaar we gaan mediteren, chi neng qi qong doen, zwemmen en lekker uitrusten
*Helende klankschalen sessie van 1,5 uur op de accommodatie
*Wandeling naar Dornes (8 km ) dorpje in het hart van Portugal, gelegen op een schiereiland in de rivier de Zêzere. Bekend om zijn 5-hoekige toren uit de tijd van de Tempeliers en als Maria bedevaartsoord.
*Een klein boottochtje over het meer in Dornes
*Een dagexcursie naar de prachtige tempeliers stad Tomar waar ooit de Orde van de Tempeliers was gevestigd. Tomar is een charmante stad met een grote artistieke en culturele rijkdom. We zullen het tempeliers kasteel bezoeken en het klooster Convento de Cristo bezichtigen. Hierna sluiten we de dag af met een heerlijk tapas diner in Dornes.
Verder is het mogelijk op op de accommodaties allerlei massages te boeken. Deze zijn niet bij de prijs inbegrepen!

COACHING
Deze prachtige week wordt begeleidt door Sylvia Smit en Saskia van der Lei
Sylvia heeft een praktijk in 'Bewustwording en Bewust Zijn' en begeleidt mensen om in hun eigen innerlijke kracht te komen en zich te herinneren wie zij werkelijk zijn. Saskia geeft Yin Yoga sessies.
Ga jij mee? Wij kijken ernaar uit om met jou op reis te gaan!!!
Evenement / Agenda delen: