Kristallen Klankschalen meditatie

Manon Vollers
25-01-2023
19:30
Einighausen, Sittard (Limburg)
Limburg
€ 30,00
healing
workshop


Tijdens deze workshop van een kleine 2 uur neem ik je mee op reis naar jouw innerlijk kind, herkrijg je weer jouw levensenergie, maak je weer contact met jouw hart /ziel en met jouw hogere zelf; jouw bewustzijn, waar ben jij van bewust? Wat zit er allemaal opgeslagen in jouw lichaam waardoor je het contact met waar het echt om draait in dit leven, bent kwijt geraakt?

De interactie tussen een gedachtekracht en kristal kan blijkbaar onze gedachten harmonischer maken. Dit kan weer tot gevolg hebben dat onze hersengolven en de daarbij behorende bewustzijnstoestand ook harmonischer worden. Dit zorgt dan voor een algeheel harmonische samenwerking tussen lichaam en geest. Zo kan de gerichte kracht van positieve intentie of (zelf)bevestiging, in samenhang met de klank van de kristallen schalen, zorgen voor opmerkelijke vormen van genezing op alle niveaus.
De trilling van de klankschalen trilt dat los wat jou niet dient. Een belemmerende emotie, een belemmerende overtuiging, of misschien krijg je wel een (spiritueel) inzicht.
Hoe mooi is het om jouw blokkades op te heffen, er doorheen te ademen en de ruimte in jouw lichaam te ervaren en jouw spirituele bewustzijn te vergroten?
Om optimaal contact te mogen maken met jouw hogere zelf en jouw bewustzijn? Om weer contact te maken met jouw hart en jouw zielsbestemming? Jouw spirituele bewustzijn?


Ik ga elk gebied met een kristallen klankschaal behandelen.

- Kruin
- Pijnappelkier en 3e oog
- Cerebellum, achterkant hoofd - nek
- Hart
- Keel
- Middenrif / DNA
- 1e en 2e chakra oftewel het onderbuikgebied

Tussentijds gebruik ik de verbonden ademhaling om jouw door jouw helingproces te laten ademen en neem ik je mee op reis op weg naar blijheid, veiligheid, jouw innerlijke kind en de onbevangenheid.

De volgende woensdagavonden geef ik een klankschalen/ adem / meditatie sessie:
Evenement / Agenda delen: