Leven vanuit flow, gevoel en intuitie

Ontdekjezelf
23-07-2022
19:00
Orsènnes, Frankrijk
Buitenland
€835
reizen
retreat


Deze retreat, leven vanuit flow, gevoel en intuïtie is een transformatie en bewustzijnsontwikkeling retreat. Je leert contact te maken met je innerlijke bron van wijsheid. Je wordt je bewuster van de energie van jezelf, anderen en je omgeving zodat je kunt kiezen voor wat nú bij je past. Je leert hoe jij in flow, ontspannen kunt meebewegen met de buitenwereld zodat jij ontspannen vanuit je innerlijke kracht naar huis gaat.

Het programma bestaat uit de volgende elementen:
- bewustwording van jouw essentie en energie
- transformatie van belemmeringen
- flow, ontspannen meebewegen met wat zich aandient
- intuïtie, openen van jouw bron van innerlijk weten
- het openen van je hart en hartsverlangen wakker maken

Je kunt verwachten: breathwork sessies, emotional releases, genieten, dans, meditaties, visualisaties, lichaamswerk, taichi, plezier, contactoefeningen.

Verder kun je naast de lessen ontspannen en genieten van het heerlijke eten, de prachtige tuin, de sauna en de zwemvijver. Een volledig verzorgde week inclusief verblijf, eten en diverse extra open lessen is er al vanaf 835 euro all in.
https://www.sadhaka.nl/cursus/leven-vanuit-flow-gevoel-en-intuitie/

DOCENT:
Luc van Esch
Luc is coach, healer, reader, dreamcatcher en schrijver van de boeken ‘Van intuïtie naar inzicht’ en ‘Leven vanuit flow en intuïtie’. Hij begeleidt vanuit een warme openheid, doortastend en met helderheid al meer dan 17 jaar groepen en individuen naar meer bewustzijn.
https://www.ontdekjezelf.com

Dagindeling
Je krijgt per dag ongeveer 5 tot 6 uur les. Het programma begint dagelijks met een ochtendblok vanaf 10.00 uur. Na de lunch is er een middagprogramma vanaf 15.00 uur. Na de warme maaltijd is er afwisselend een avondprogramma waaronder een Tibetaanse klankschaalmeditatie. Halverwege de week is er een middag vrij voor eigen invulling. Aan het einde van de cursusweek is er ’s avonds een gezamenlijke afsluiting. De volgende ochtend na het ontbijt vertrekt iedereen weer naar huis (of blijft nog een week).

Voor wie is deze training?
Voor iedereen die verlangt naar meer flow, wil leven vanuit het hart, gevoel en intuitie.
Is dit iets voor jou of heb je vragen? Bel, of stuur een persoonlijk bericht, dan hebben we even contact samen
Luc
Evenement / Agenda delen: