Magnified Healing 1ste fase 20en21 januari Online Live

Dancing Cloud Steggerda
20-01-2024
09:00
Praktijk Dancing Cloud
Online
€300,00
ascensie
workshop


Magnified Healing1ste FASE WORKSHOP ONLINE
LIVE VANUIT LEEUWARDEN, Nederland
20 en 21 januari
GEFALICILITEERD DOOR DANCING CLOUD STEGGERDA, MAGNIFIED HEALING® GMT
Magnified Healing brengt een constant Energiestroom tot stand van je hart naar de Bron, GOD DE ALLERHOOGSTE VAN HET UNIVERSUM, tot aan de Diamant in het Centrum van de Aarde. De verbinding beweegt spiraalsgewijs en brengt een diepe staat van genade die vanuit de Hiërarchie voort pulseert, waarmee de eigenlijke fundering voor het Ascencieproces gelegd wordt.

Het leren en oefenen van dit proces omvat alle aspecten: fysiek, etherisch, emotioneel, mentaal en spiritueel, gebruik makend van heilige geometrieën, ademhaling en affirmaties.
________________________________________________

Datum: Zaterdag/Zondag 17+18 september 2022
Tijd: 9:00 stipt – 18.30 beide dagen
Locatie: Online Live vanuit Leeuwarden, Nederland
Kosten: € 300 Euro Nieuwe Studenten: (inclusief digitale werkboek, digitale certificaat en MP3)

Herhaling: € 200 euro (inclusief digitale werkboek, digitale certificaat en MP3) (we moedigen alle Magnified Healing® beoefenaars aan om de workshop gevuld met up to date informatie te komen herhalen)
________________________________________________

De workshop omvat:

 MEDITATIE TER BEKRACHTIGING , CREATIE VAN DE ENERGIE
 INSTRUCTIE EN BEOEFENING:
 Healing van Anderen en Zelf
 Verbinding van het Zenuwstelsel (een bio-transducer worden)
 Afstand Healing en Transplantaties
 Zuiveren van Karma en Voorbereiding voor Ascensie
 Bouwen van het Lichtlichaam
 Activatie van DNA en Vijf Hogere Lichamen
 Healing van de Aarde
 INITIATIE
 CERTIFICERING TOT TEACHER van de EERSTE FASE - WORKSHOP PERSOONLIJK
_____________________________

Voor meer informatie en registratie formulier neem contact op:
DANCING CLOUD STEGGERDA: 058-2880611/ 06-25258434 – E-mail: info@dancingcloud.nl www.dancingcloud.nl

Magnified Healing®
van God de Allerhoogste van het Universum
Ben je op het pad van Ascencie? Ben je bereid, anderen en de Aarde voor te bereiden in het inluiden van de hogere vibraties van pure Liefde, Licht en Vrijheid?
Dan is Magnified Healing iets voor jou.


De Magnified Healing teachings zijn een grote gelegenheid om een geneeswijze te leren die in 1983 werd geïntroduceerd op de Aarde. Daarvoor werd deze geneeswijze alleen gebruikt in de hogere dimensies door de Opgestegen Meesters om de meesters op Aarde en de mensheid bij te staan onder speciale goddelijke dispensatie. In 1992 werd, door directe tussenkomst en inspiratie van de Lady Master Kwan Yin, Magnified Healing in zijn uitgebreide vorm voortgebracht ten behoeve van de vooruitgang van de Mensheid en de Aarde.

Magnified Healing brengt een constant energiestroom tot stand van het Hart naar de Bron, het Al Wat Is, de Oneindige Geest, naar de Diamant in het Centrum van de Aarde. De verbinding beweegt spiraalsgewijs en brengt een diepe staat van genade die vanuit de Hiërarchie voort pulseert, waarmee de eigenlijke fundering voor het Ascencieproces gelegd wordt.
Kwan Yin is een Opgestegen Meester en lid van de Grote Witte Broederschap van deze planeet, bij velen bekend als de Godin van Barmartigheid, Mededogen en Vergeving. Zij is ook bekend als als Cannon (in Korea and Vietnam), Quan Yin, en Tara (in Tibet en India).Zij is een lid van de Karmische Raad, die ongeveer functioneert als het “Hoog gerechtshof” voor de innerlijke Regering van deze planeet. In 1986 werd haar gevraagd om het Goddelijke Vrouwelijk Aspect van de Boeddha op aarde te verankeren. “Barmhartigheid betekent dat er meer hulp wordt gegeven door liefde dan door verworven verdienste”.
Magnified Healing was goddelijk overgebracht door Rev. Kathryn Anderson en Rev. Gisèle King in 1992. Er zijn nu meer dan 144,000 ingewijden in 95 landen en alle 50 staten in de VS. Het 1st Fase lesboek is beschikbaar in 13 talen.


Magnified Healing is een complete twee-daagse healing en ascension workshop, die je in staat stelt om de liefde die je ontvangt te onderwijzen en te delen. Magnified Healing activeert de Drievoudige Vlam in het hart, stelt ons in staat om ons karma te zuiveren, activeert al onze DNA strengen, ons wezen in Puur Licht te transformeren en in Ascensie te stappen. Als een Master-Teacher, al je werken met ademhaling, beweging en heilige geometrie. Je wordt een mede schepper van deze diepgaande energie. Een heilige Inwijding met Essentiële Olie zal je lagere en hogere chakra’s uitbreiden en activeren en de energieën verzegelen in perfecte synthese. Na een 11-daagse beoefening na je inwijding, ben je bevoegd om deze workshop over de hele wereld te geven.
Vereisten: een kennis en begrip van de concepten van chakra’s, karma, Drievoudige Vlam, ascensie, Hiërarchie, Violette Vlam.

Dancing Cloud Steggerda is een Grand Master Teacher
Evenement / Agenda delen: