Retreat voor zorgprofessionals

retreat center Sunny mind
15-10-2022
14:00
Sardinie- Sant Antioco
Buitenland
€1147,00
reizen
retreat


Een retreat voor zorgprofessionals waar jij nu eens verzorgd wordt!

Ken je dat, je bent gedreven met je vak bezig. Je helpt mensen meer inzicht te verschaffen in hun proces en dagelijks ben je bezig om hier weer nieuwe oefeningen, methodes of technieken aan toe te voegen. Het is lastig om ook echt tijd voor jezelf vrij te maken, zonder dat je erbij denkt wat je er mee kunt in je les of sessie. Dan gaan je op zoek naar een retreat voor jezelf, maar welke is nu geschikt voor jou?

Als je zelf een zorgprofessional bent, dan ben je ook vaak op zoek om iets nieuws te leren, een cursus te volgen of seminar of zelf weer een nieuwe opleiding. Maar ook jij hebt het nodig om je weer even te ontladen, nieuwe energie op te doen en te ontspannen. Een retreat waar je alles even los kunt laten en echt alleen aan jezelf kunt denken.

Voor wie is dit retreat
Voor alle zorgprofessionals in de breedste zin van het woord. Zoals yogadocenten, coaches, therapeuten, mindfulness trainers, healers, psychologen, artsen, verpleegsters en vele anderen. In mijn beleving is dat iedereen die werkt met als doel mensen verder te helpen op hun pad. Dus ook docenten, horecamedewerkers, mantelzorgers en oppassers.
Evenement / Agenda delen: